مقاله بررسی الگوی رژیم غذایی در بین دانش آموزان دختر مقطع اول دبیرستان شهر اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوی رژیم غذایی در بین دانش آموزان دختر مقطع اول دبیرستان شهر اهواز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوی رژیم غذایی در بین دانش آموزان دختر مقطع اول دبیرستان شهر اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی رژیم غذایی در بین دانش آموزان دختر مقطع اول دبیرستان شهر اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوی رژیم غذایی در بین دانش آموزان دختر مقطع اول دبیرستان شهر اهواز :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

مطالعه حاضر با هدف تعیین الگوی مصرف گروه های غذایی غنی از پروتئین، انرژی، ویتامین و مواد مغذی در دانش آموزان دختر شهر اهواز انجام شد. دانش آموزان با حجم نمونه ی ۱۸۷ نفر در مطالعه شرکت کردند. بمنظور جمع آوری اطلاعات مربوط به دریافت مواد غذایی از پرسشنامه بسامد خوراک کیفی استفاده شد. اقلام غذایی مصرفی در ۶ گروه غذایی طبقه بندی شدند. جهت تجزیه و تحلیل نتایج از آمار توصیفی استفاده شد. نتایج نشان داد که دختران دانش آموز به طور میانگین حدود ۳ بار در روز از غذاهای غنی از پروتئین، حدود ۴ بار در روز از گروه غذاهای غنی از ویتامین و املاح، بیش از ۳ بار در روز از غذاهای غنی از کلسیم، بیش از ۲ بار در روز از غذاهای پر چرب و بیش از ۴ بار در هفته از ۶۰ درصد دانش آموزان کمتر از ۳ بار در روز از غذاهای / گروه غذاهای پرکالری وکم ارزش غذایی استفاده می کنند. ۷ ۴۸ درصد کمتر از ۲ بار در هفته از گروه / پروتئینی، ۳۳ درصد کمتر از ۲ بار در روز از گروه غذاهای غنی از کلسیم، ۳ غذاهای پر چرب، بیش از ۵۰ درصد حداقل ۳ بار در هفته از گروه غذاهای پرکالری وکم ارزش غذایی، همچنین ۵۴ درصد بین۵-۳ بار در روز از غذاهای نشاسته ای در رژیم غذایی خود استفاده می کنند. نتایج این مطالعه نشانگر مصرف بالای غذاهای پر کالری با ارزش غذایی کم و مصرف پایین غذاهای غنی از کلسیم و پروتئین در کنار مصرف کافی و مناسب گروه غذاهای غنی از ویتامین و املاح و گروه غذاهای نشاسته ای در بین دانش آموزان دختر مقطع اول دبیرستان مورد مطالعه می باشدکه نمایانگر ضرورت تدوین برنامه های آموزش تغذیه در جهت ارتقاء سطح آگاهی های تغذیه ای و فرهنگ غذایی صحیح در بین دانش آموزان است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.