تحقیق در مورد اینترنت چیست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحقیق در مورد اینترنت چیست دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقیق در مورد اینترنت چیست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد اینترنت چیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحقیق در مورد اینترنت چیست :
اینترنت چیست
اینترنت بیش از یک شاهراه اطلاعاتی است
اینترنت بیش از یک بزرگراه است . عبارت بزرگراه نمی تواند دنیای واقعی اینترنت را توصیف نماید . استفاده از این عبارت مثل استفاده از سیستم قرقره قدیمی در مقایسه با فیزیک کوآنتوم است .به تصویری از اینترنت نیاز دارید که الکترونها ، کابلهای فیبر نوری،انتقال داده ها با سرعت بالاو تمام اجزای صوتی بخشی از سیستم اعجاب انگیزی مثل اینترنت را نشان می دهد .
سیستمی از سیستمها
یکی از بزرگتری اشتباهات مردم راجع به اینترنت این است که آن را یک (وسیله )می دانند.آنها می خواهند اینترنت را در جعبه ای قرار دهند و آن را به جای اینکه مجموعه ای از بخشهای مختلف بدانند ، یک مکانیزم منفرد می دانند .
کارهای مختلف در اینترنت
اولین فایده هر سیستم این است که اعمال مختلفی را می توان انجام داد . بدن ، یک سیستم است : میتواند صحبت کند ، می تواند راه برود ، می تواند اشیاء را نگهدارد ، می تواند داده ها را پردازش نماید و میلیونها کار دیگر را انجام دهد .
تجهیزات اینترنت
اگر از شما سوال شود که برای استفاده از اینترنت به چه چیزی نیاز دارید ، احتمالا“ می گویید : کامپیوتر ، مودم و انواعی از اتصالات . این مطلب درست است . اما اینها تجهیزات استاندارد هستند، گرچه به اینها نیاز است ولی تجهیزات کلیدی در اینترنت نیستند
معرفی وب جهانی
دائرهالمعارف وب
در دنیای وب جهانی با اصطلاحات و واژه هایی سرو کار دارید که با آنها آشنایی ندارید . اغلب این اصطلاحات مربوط به فعالیتها و موضوعاتی است که در وب جهانی مهیاست .
اصطلاحات سایت وب
مهمترین بخشهای وب جهانی عناصری مثل کارگزارها ، صفحات( Pages) اتصال سریع و غیره است که بخش وسیعی از وب جهانی را تشکیل می دهد .چند اصطلاح در زیر آمده است :
۱ سایت وب (Web Site ) : مجموعه ای از اسناد وب جهانی است که شامل صفحه اصلی و بسیاری از صفحات مربوط به آن است . سایت وب جهانی را میتوان به عنوان کتاب الکترونیکی محاوره ای در نظر گرفت .
۲ صفحه اصلی (Home Page) : سایت وب ویژه ای رادر بر می گیرد .صفحه اصلی، مهمترین صفحه یا اولین صفحه ای است که برای یک سایت وب جهانی شخصی یا سازمانی ، ظاهر می شود .
۳ پیوند (Link) : شکل خلاصه پیوند ابر متن (Hipertext Link) است . پیوند مسیری را ایجاد می کند که شما را ازبخشی از یک سند به بخش دیگری از همان سند ، سند دیگر یا منابع دیگر متصل می کند.پیوند معمولا“ به رنگ خاصی ظاهر میشود که با کلیک کردن بر روی آن می توان به صفحه دیگر وب رفت .
۴ اتصال (Anchor): پیوندی است که شما را به بخش دیگری از یک صفحه وب متصل میکند .
۵ نقشه تصویر(Image mape): ویژگیی در وب جهانی است که کاربر با وجودآن می تواند جاهای مختلفی را در تصویر گرافیکی کلیک کند تا به اسناد دیگر متصل شود .
۶ قاب(Frame) : ویژگی در وب جهانی است که متن ، پیوند ، گرافیک وسایر رسانه ها را در بخشهای جداگانه ای از نمایش مرورگر (browser ) تدارک می بیند ، بعضی از اسناد پیوند خورده است .
۷ جدول( Table ) : ویژگی در وب جهانی است که متن سند ، پیوند ، گرافیک و سایر رسانه ها را در قالب سطر و ستون تهیه می کند . مرزهای جدول ممکن است در بعضی از اسناد قابل مشاهده باشد و در بعضی دیگر قابل مشاهده نباشد .
محتویات وب
اکنون که آشنایی سطحی با وب پیدا کردید ، به محتویات وب می پردازیم . چه عناصری در وب نقش اصلی را بازی میکنند .
۱ اچ تی ام ال (HMTL) : زبان علامت دار ابر متن . اچ تی ام ال زبان برنامه نویسی وب جهانی است که به مرور گرها میگویند چگونه متن ، پیوندها ، گرافیک و سایر رسانه های اسناد را نمایش دهند . این زبان اساس تمام صفحات وب است .
۲ کنترل گر وب : مسول نگهداری و بازسازی محتویات سند وب جهانی است . کنترل گرهای وب ، نیروهای خلاق ماورای وب جهانی هستند .
۳ نام دامنه : نامی هست که به هر کامپیوتر موجود در وب جهانی که به عنوان تهیه کننده اطلاعات و فایلها هستند ، داده می شود . اساس دامنه ، دو یا چند عبارت است که با نقطه از هم جدا شده اند .
۴ یو آر ال (URL): یابنده منبع یکنواخت . یو آر ال به عنوان معرف اسناد وب جهانی عمل می کند . یوآر ال گاهی به عنوان آدرس صفحه وب جهانی شناخته می شود . هر سایت و صفحه در وب جهانی دارای یک یو آر ال است .
کاربردهای عملی وب جهانی
توجه داشته باشید که بسیاری از درسهای این کتاب ، حاوی کاربردهای عملی اینترنت است . بخش پنجم حاوی مثالهای متعددی از کابرد های وب جهانی است . در ادامه این درس ، بعضی از وبژگیهای موجود در وب جهانی را بحث می کنیم .
وب جهانی مشابه چیست ؟
تنها محدودیتهایی که در یافتن چیزهای مورد نیاز وجود دارد ، تصورات کنترل گروهای وب است . وب برای میلیونها هنرمند ناشناخته جهان ، مانند پارچه مخصوص نقاشی عمل می کند.سایتها ، متنها ،تصویر های گرافیکی ، پیوند ها و رسانه هایی که به سبکهای مختلف ، طراحی و الگوها را نشان می دهند. بسیاری از صفحات این عناصر را با قالب ساده ای نمایش می دهند که درک آنها ساده است . اغلب چیزهایی که در وب ظاهر میشوند، ممکن است از عناصر خاصی استفاده کنند تا بیت اضافی “ZING“ را به صفحه نمایش اضافه کنند . چندین ویژگی برای سایتها شامل جدولها ، نقشه های تصویر ، قابها و انیمیشن است . کنترل گرهای وب با استفاده از این ویژگی ، صفحات جذاب ، موثر و واحدی را طراحی می کنند .
گزینه ها و اشاره گرهای تهیه کننده خدمات اینتر نت
این روزها هر کسی از اینتر نت صحبت می کند . تبلیغات تلویزیونی به سایتهای وب با اطلاعات بیشتر می پردازند . بنابراین در چنین وضعیتی باید بدانید که چگونه می توان به اینتر نت وصل شد .اغلب کاربران برای دستیابی خودکار ، با تهیه کننده خدمات اینترنت (ISP) مشترک می شوند . کارگزار (ISP) در موقع لزوم شما را به اینتر نت وصل می کند تا از پرداخت ۲۴ ساعته معاف شوید .
مودم ها
مودم: دستگاه الکترونیکی است که داده های کامپیوتر را به سیگنالهای صوتی تبدیل می کند . این سیگنالهای صوتی از طریق خط تلفن معمولی قابل انتقال هستند .در طرف گیرنده ، مودم دیگری سیگنالهای صوتی را به داده های کامپیوتری تبدیل می کند که ارتباط مودم را برقرار نماید . سرعت مودم با کیلو بایت بر ثانیه (kbps) سنجیده می شود . متداولترین سرعتها عبارتند از ۴/۱۴و ۸/۲۸ (kbps). مودم هایی باسرعت ۶/۳۳ (kbps) نیز وجود دارند ، ولی بسیاری از آی اس پی ها نمی توانند آنها را پشتیبانی کنند .
ارتباط شخص با با شخص از طریق پست الکترونیکی
آدرسهای پست الکترونیکی
آدرسهای پستهای الکترونیکی به راحتی قابل درک است . در واقع ، اگر درس اول را خوانده باشید با بضی از مفاهیم آشنایی دارید . هر پست الکترونیکی دارای سه عنصر است :
۱ کد شناسایی : هر شخص با آدرس پست الکترونیکی دا رای کد شناسایی خاصی است . کد شناسایی می تواند کلمه ساده ای مثل johndoe یا پیچیده باشد .
۲ @ : علامت @ کد شناسایی را به عنصر سوم وصل می کند .
۳ دامنه : تا کنون با اسامی دامنه آشنا شده اید . هر آدرس پست الکترونیکی دارای دامنه است .
ارتباط شخص با شخص از طریق پست الکترونیکی
برنامه های پست الکترونیکی خوب ، فراوانند . بعضی از تهیه کنندگان خدمات اینترنت ، مثل آمریکن آن لاین ، نرم افزار مخصوص به خود را در اختیار شما قرار می دهند تا پست الکترونیکی را بخوانید . اغلب آی اس پی ها با مشتری پست الکترونیکی دیگران را برای شما تهیه می کنند و یا آن را به عهده خودتان واگذار می کنند .
ارسال ،کنترل و خواندن پست الکترونیکی
فرض کنید کسی را استخدام کرده اید که نامه های شما را هر روز دریافت می کند. به این شخص چه باید بگویید . باید خودتان را معرفی کنید و بگویید که صندوق پستی شما در کجا قرار دارد و نامه ها را باید در کجا تحویل دهید .
مشتری پست الکترونیکی نیز مانند همین شخص کار می کند . مشتری پست الکترونیکی را برای شما دریافت می کند ، به طوری که می توانید آن را بخوانید ، به آن پاسخ دهید ، آن را ذخیره کنبد ، آن را حذف کنید و یا هر کار دیگری را با آن انجام دهید . در یو دو را می توان با انتخاب Tools| Option به پیکر بندی دست یافت و یا در مک ( Mac) می توان از گزینه Special | Setting استفاده کرد .
ارسال پیام
قبل از خواندن پست الکترونیکی ، اگر چیزی برای خواندن وجود داشته باشد ، خوب است . اگر تاکنون آدرس پست الکترونیکی را به چند نفر از دوستان خود داده اید ، شاید الان پیامهایی برای خواندن داشته باشید . اگر ندارید ( ویا حتی اگر داشته باشید ) ، ارسال چند پیام به هر حال مفید خواهد بود .
برای امنیت ، باید ابتدا به خودتان پیام پست الکترونیکی بفرستید . این تمرین دارای دو هدف است : اول اینکه اگر اشتباهی داشته باشید به اشتباه خود پی می برید ، دوم اینکه اگر این فرآیند کار کند ، حداقل یک پیام دارید که بخوانید .
دریافت ضمیمه ها
دریافت ضمیمه ها ساده تر از ارسال آن هاست . تقریبا“ هر مشتری پست الکترونیکی که می تواند ضمیمه ها را ارسال کند ، به طور خودکار ضمیمه ها را برای دیگران رمز گشایی می کند و آنها را در دیسک سخت ذخیره می نماید ، به شرطی که مشتری بتواند الگوی رمز گذاری را درک کند .
تنها چیزی که باید بدانید محل ذخیره ضمیمه هاست . عموما“ با استفاده از گزینه یا مرجع ، به مشاوری می گویند که هر ضمیمه را در کجا ذخیره نماید . انتخاب فهرست خالی ، ایده خوبی است ، به طوری که به سرعت می توان محل ضمیمه ها را پیدا کرد . معمولا“ خطی در بدنه پیام ، تیدیل سند الحاقی را بیان می کند .
ایجاد امضاها
یکی از پر استفاده ترین اعمال پست الکترونیکی امضاست . با استفاده صحیح از امضاء می توان اطلاعاتی را ارسال کر د و یا لطیفه هایی ر ا بیان نمود و اعمال دیگری را انجام داد .
مدیریت سطح میانی صندوق پستی
بهترین ابزار مدیریت صندوق پستی ، خود صندوق پستی و یا به عبارت دیگر ، صندوقهای پستی است . با اغلب مشتریان پست الکترونیکی ، می توانید صندوق های پستی را ایجاد و سازمان دهی کنید تا بهتر بتوانید پیام ها را مدیریت نمایید .
بسیاری از مشتریان با صندوقهای پستی استانداردی مثل ورودی ، خروجی و یدکی سازمان دهی می شوند . برای مدیریت صندوق پستی اصلی ، اینها خوب هستند ، اما صندوقهای دیگری نیز وجود دارند .
استفاده از ارتباط ناپیوسته پست الکترونیکی
اگر از تهیه کننده خدماتی استفاده می کنید که نرخ آن ثابت است ، مدت زمان اتصال به اینترنت اهمیتی ندارد . خوشبختانه با اغلب مشتریان پست الکترونیکی ، می توانید بدون اتصال ، پیامها را بخوانید ترکیب کنید . پس از اینکه آماده ارسال نامه جدید شدید ، اتصال برقرار کنید ، تمام پیامها را منتقل کنید و سپس ارتباط را قطع کنید .
فرآیند کار با ارتباط ناپیوسته ، از یک مشتری به مشتری دیگر متفاوت است . به عنوان مثال ، آمریکن آن لاین ، دارای بخشهای پایداری است که به وسیله آن می توانید اتصال برقرار کنید ، نامه را منتقل کنید ، هر پیام ترکیب شده ای را که منتظر ارسال است ، ارسال کنید ، وسپس اتصال را قطع کنید . یودورا ،دارای گزینه ای است که امکان استفاده از ارتباط ناپیوسته یودورا ،را فراهم می کند .
لیست سروها چگونه کار می کنند
درک عمل کرد لیست سرو ساده است . به یاد داشته باشید که با تعریف یک کلمه یا عبارت ، میتوانید با مشتری پست الکترونیکی نام مستعاری انتخاب کنید که پست الکتر ونیکی را به یک نفر یا یک یا یک گروه توزیع کند . لیست سرو به همین شکل عمل می کند ، اما در مقیاس بزرگتر برنامه فهرست پستی بر روی کامپیوتر تعریف می شود و آدرس پست الکترونیکی واحدی را تعریف می کند تا به تمام پستهای الکترونیکی که به آن ارسال شده اند توزیع گردد . این نرم افزار لیست سرو ، فرآیند توانایی حذف و اضافه نامها به این “ نام مستعار “ بزرگ را خودکار می سازد .
ثبت نام در لیست سرو و خروج از آن
مهمترین فرآیندی را که هنگام استفاده از لیست سرو باید بدانید عبارت است از چگونگی ثبت نام در آن و چگونگی خروج از آن . اگر می دانید که در حال انجام چه کاری هستید ، ثبت نام و خروج از آن ساده است . یقینا“ باید نکاتی را بدانید که ثبت نام در لیست سرو را ساده می کند .
ثبت نام در لیست سرو
پس از یافتن لیست سرو ، می توانید در آن مشترک شوید . مشترک شدن و قطع ارتباط در همه لیست سروها یکسان است . بر حسب اینکه لیست سروی که می خواهید با آن مشترک شوید در کجا قرار دارد ، باید دستورات خاصی را بدانید . به طور کلی ، تصور کنید که نیاز است این مراحل را کامل کنید .
خروج از لیست سرو
ممکن است دلایل زیادی برای خروج از لیست سرو داشته باشید . ممکن است دقیقا“ چیزی که شما فکر می کنید نباشد ، ممکن است از آن خسته شده باشید ، یا ممکن است ترافیک آن زیاد باشد . دلیلش هر چه باشد ، باید مراحلی را انجام دهد تا از لیست سرو خارج شود .
دریافت کمک از لیست سرو
برای اینکه مشخص شود لیست سرو خاصی از چه گزینه هایی استفاده می کند ، می توان از خود لیست سرو کمک گرفت . برای اخذ اطلاعات کمکی ، اعمال زیررا با لیست سروی که در آن مشترک هستید انجام دهید .
اخذ اطلاعات کمکی
۱ پیام پست الکترونیکی ساده ای به آدرس لیست سرو یا مدیر لیست سرو ارسال کنید . این آدرس مشابه با آدرسی است که پیام اشتراک خود را به آن فرستادید.
۲ فیلد Subgect را خالی بگذارید .
۳ در بدنه پیام ، Help را تایپ کنید .
۴ اگر امضایی دارید که پیام الحاق میشود ، باید هنگام ارسال این پیام از آن صرف نظر کنید .
۵ باید پس از چند ثانیه ، پیامی را دریافت کنید ،زمانی که لازم است پیام برگردد ممکن است متغیر باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.