مقاله اثر پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و ترکیبات بیوشیمیایی نعناع Mentha piperita L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و ترکیبات بیوشیمیایی نعناع Mentha piperita L دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و ترکیبات بیوشیمیایی نعناع Mentha piperita L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و ترکیبات بیوشیمیایی نعناع Mentha piperita L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پرایمینگ بذر بر خصوصیات جوانه زنی و ترکیبات بیوشیمیایی نعناع Mentha piperita L :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی اثر پرایمینگ بذر بر جوانه زنی و ترکیبات بیوشیمیایی گیاه نعناع آزمایشی در محیط پتری دیش، به صورت طرح کاملاً تصادفی در ۳ تکرار در آزمایشگاه تحقیقات کشاورزی دانشگاه زابل در سال ۱۳۸۹ انجام شد . تیمارهای آزمایش شامل: (اسموپرایم ۲- و ۴- بار، هیدروپرایم و شاهد) بودند. در این آزمایش از Nacl به عنوان اسموپرایم استفاده شد . نتایج نشان داد که بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی از تیمار هیدروپرایم حاصل شد. میزان پرولین و کربوهیدرات تحت تأثیر تیمارهای اسموپرایم به طور معنی داری افزایش یافت. از نتایج آزمایش چنین استنباط می شود که پرایمینگ بذر، روشی مناسب برای کاهش زمان جوانه زنی و افزایش درصد جوانه زنی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.