مقاله اثر کاربرد کودهای زیستی بر رشد وعملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L) تحت سطوح مختلف نیتروژن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد کودهای زیستی بر رشد وعملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L) تحت سطوح مختلف نیتروژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد کودهای زیستی بر رشد وعملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L) تحت سطوح مختلف نیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد کودهای زیستی بر رشد وعملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L) تحت سطوح مختلف نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد کودهای زیستی بر رشد وعملکرد دانه جو (Hordeum vulgare L) تحت سطوح مختلف نیتروژن :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور اثر کاربرد کودهای زیستی بر رشد وعملکرد دانه جو(. Hordeum vulgare L ) تحت سطوح مختلف نیتروژن آزمایشی به صورت اسپیلیت پلات – فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انجام شد.عوامل آزمایشی شامل : ۱ – باکتری آزوسپیریلوم لیپوفروم در ۲ سطح(کاربرد و عدم کاربرد باکتری) ۲- باکتری سودوموناس فلورسنس در ۲سطح (کاربرد و عدم کاربرد باکتری) ۳ – کود شیمیایی نیتروژن از منبع اوره در ۴ سطح , N0%=0kgN/ha, N50%= 150kgN/ha N75%=225kgN/ha ,N100% = 300kgN/ha نتایج تجزیه واریانس نشان داد .سطوح مختلف کود نیتروژن بر عملکرد دانه ، عملکردبیولوژیک و پروتئین دانه در سطح آماری ۱% معنی دار بوده است.و کاربرد باکتری آزوسپیریلوم و سودوموناس نیز بر عملکرد دانه، عملکردبیولوژیک و پروتئین دانه اثر معنی دار نشان داده است. و اثر متقابل N*Azo تنها برعملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک در سطح آماری ۱% دارای اثر معنی دار می باشد. و نتایج این تحقیق نشان داد که با مصرف کود شیمیایی نیتروژن به میزان ۲۲۵ کیلوگرم در هکتار و استفاده ازباکتری آزوسپیریلوم به عنوان کود زیستی عملکرد دانه به میزان ۳/ ۳۰ درصد افزایش یافت که کاهش مصرف کودشیمیایی باعث کاهش آلودگیمحیط زیست وامنیت غذایی و توسعه کشاورزی پایدار خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.