مقاله اثر تغییراتsink-source بر روی عملکرد و اجزای عملکرد سویا (Glycine max (merr))


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تغییراتsink-source بر روی عملکرد و اجزای عملکرد سویا (Glycine max (merr)) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تغییراتsink-source بر روی عملکرد و اجزای عملکرد سویا (Glycine max (merr))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تغییراتsink-source بر روی عملکرد و اجزای عملکرد سویا (Glycine max (merr))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تغییراتsink-source بر روی عملکرد و اجزای عملکرد سویا (Glycine max (merr)) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر تغییرات منبع و مخزن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گیاه سویا در سال ۱۳۸۸ آزمایشی در ایستگاهتحقیقات کشاورزی گرگان اجرا شد. این آزمایش با استفاده از طرح فاکتوریل بر مبنای طرح بلوک های کامل تصادفی RCBD) انجام شد. دو عاملa تغییر منبع در پنج سطح شاملa1 حذف ۲۵ درصد، a2حذف ۵۰ درصدa3 حذف ۷۵ درصد برگ هاa4 کانوپی باز وa5 شاهد,b تغییر مخزن در سه سطح در بر گیرنده b1 حذف ۲۵ درصد b2 حذف ۵۰ درصد b3 حذف ۷۵ درصد نیام ها در چهار تکرار بررسی شدند. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد، بین تیمارهای تغییرات منبع و مخزن از نظر عملکرد دانه و صفات مورد بررسی تفاوت بسیار معنی داری p<0.01 وجود دارد. بیشترین کمترین عملکرد دانه به ترتیب در تیمارهای افزایش منبع به مقدار ۳۹۵/۲ گرم در متر مربع و ۷۵ درصد حذف برگ ها به مقدار ۲۴۲/۸ گرم در متر مربع به دست آمده است همچنین مقایسه میانگین ها نشان داد که اعمال تیمارهایa1 و ۳ a2 ،a عملکرد دانه را نسبت به شاهد به ترتیب ۱۵و ۲۵ و ۳۵ درصد کاهش ولی در تیمار کانوپی باز عملکرد دانه ۱۲ درصد افزایش یافته است. در تیمارهای تغییرات مخزن نیز بیشترین مقدار عملکرد دانه در تیمار حذف ۲۵ درصد نیام ها ۳۲۷/۱ گرم درمترمربع) و کمترین مقدار نیز در تیمار ۷۵ درصد ۲۸۷/۹ گرم در متر مربع) حاصل شد. نتایج نشان می دهد که کاهش منبع و نیز محدودیت مخزن با تاثیر بر روی اجزای عملکرد در نهایت عملکرد دانه را کاهش می دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.