مقاله اثر تنش کم آبی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا Brassica napus L


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش کم آبی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا Brassica napus L دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش کم آبی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا Brassica napus L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش کم آبی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا Brassica napus L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش کم آبی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا Brassica napus L :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی اثر تنش کم آبی در مراحل رشد رویشی و زایشی بر عملکرد و کیفیت روغن دانه ارقام کلزا، آزمایش مزرعهای به صورت کر – ت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی۸۹-۸۸ در مزرعه تحقیقات کشاورزی شهرستان ابرکوه انجام گرفت. در این آزمایش تیمار آبیاری بعنوان عامل اصلی در ۴ سطح شامل I1 آبیاری معمول بر اساس تخلیه ۴۰ درصد آب قابل استفاده،I2 آّبیاری بر اساس تخلیه ۸۰ درصد آب قابل استفاده از مرحله ساقه دهی تا رسیدگی،I3 آبیاری بر اساس تخلیه ۸۰ درصد آب قابل استفاده از مرحله گلدهی تا رسیدگی،I4 بیاری بر اساس تخلیه ۸۰ درصد آب قابل استفاده از مرحله دانه بندی تا رسیدگی و ارقام کلزا به عنوان فاکتور فرعی در ۵ سطح شامل، هایولا ۴۰۱ ، زرفام، مدنا، ساریگل و آپشن ۵۰۰ مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اختلاف معن – ی داری بین ارقام و سطوح مختلف آبیاری برای صفات عملکرد دانه، درصد روغن، درصد پروتئین، گلوکوزینولات دانه وجود دارد P<0/01 در این بررسی تنش کم آبی، سبب کاهش عملکرد دانه، درصد روغن و میزان کل اسیدهای چرب غیر اشباع شد و درصد پروتئین، میزان گلوکوزینولات و میزان کل اسیدهای چرب اشباع را افزایش داددر سطح آبیاریI1 هم بالاترین میزان روغن و هم با کیفیتترین روغن تولید شد. در مقایسه پنج رقم مشخص شد که ارقام زرفام و هایولا ۴۰۱ به ترتیب با۴۰۰۶/۱ و ۳۹۹۱/۸ – کیلوگرم در هکتار بالاترین و رقم آپشن ۵۰۰ با ۲۵۱۵/۹ کیلوگرم درهکتار کمترین عملکرد دانه را داشتند. بر اساس نتایج بدست آمده رقم هایولا ۴۰۱ از لحاظ عملکرد دانه، کیفیت روغن و کیفیت علوفه در منطقه مورد مطالعه و در بین ارقام بررسی شده دارای برتری میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.