مقاله اثر رقابت سورگوم بر عملکرد دانه سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر رقابت سورگوم بر عملکرد دانه سویا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر رقابت سورگوم بر عملکرد دانه سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رقابت سورگوم بر عملکرد دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر رقابت سورگوم بر عملکرد دانه سویا :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور ارزیابی تاثیر رقابت سورگوم بر عملکرد و اجزای عملکرد سویا، آزمایشی در در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا گردید.این پژوهش به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار پیاده گردید. تراکم سویا به عنوان فاکتور اول شامل سطوح ۲۰ ، ۳۰ ، ۴۰ و ۵۰ بوته درمترمربع سویا بوده و تراکمهای ۰ ، ۴و ۸ و ۱۲ بوته در متر مربع سورگوم نیز فاکتور دوم آزمایشدر نظر گرفته شدند. عملکرد و اجزای عملکرد سویا شامل تعداد نیام در بوته ، تعداد دانه در نیام و وزن هزار دانه تحت تاثیر معنی دار تراکمهای مختلف سویا و سورگوم قرار گرفتند. افزایش تراکم سویا، منجر به افزایش عملکرد آن در واحد سطح شد.در مقابل، با افزایش تراکم سورگوم، از عملکرد سویا کاسته شد. بر این اساس کشت خالص سویا و تراکم ۱۲ بوته در متر مربع سورگوم با ۱۶۰/۴ و ۵۲/۳۶ گرم در متر مربع عملکرد دانه به ترتیب بیشترین و کمترین عملکرد را دارا بودند. اجزای عملکرد سویا شامل تعداد نیام در بوته ، تعداد دانه در نیام و وزن هزار دانه به موازات افزایش تراکمهای دو گونه کاهش نشان دادند. شدت این کاهش در تراکمهای مختلف سورگوم بیشتر ازتراکمهای سویا بود. بررسی همبستگی اجزای عملکرد با عملکرد سویا نشان داد که تعداد نیام در بوته و وزن هزار دانه به ترتیب بیشترین و کمترین همبستگی را با عملکرد داشتند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.