مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزه بر عملکرد، صفات لاشه درجوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزه بر عملکرد، صفات لاشه درجوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزه بر عملکرد، صفات لاشه درجوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزه بر عملکرد، صفات لاشه درجوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزه بر عملکرد، صفات لاشه درجوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آزمایشی به منظور ارزیابی اثرات مخلوط های مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزه بر عملکرد وکیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی انجام گرفت. تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه ی گوشتی سویه ی راس- ۳۰۸ در طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار از سن ۱ تا ۴۲ روزگی با جیره هایآزمایشی تغذیه شدند. گروه های آزمایشی شامل ۱) شاهد (بدون استفاده از گیاهان دارویی ۲) حاوی ۱ درصد گیاه کاکوتی و ۵/ ۰ درصد از هرکدام از سایر گیاهان دارویی ۳) حاوی ۱ در صد گیاه پونه و ۵/ ۰ درصد از هر یک از سایر گیاهان دارویی و ۴) حاوی ۱ درصد گیاه مرزه و ۵/ ۰ درصد از هر یک از سایر گیاهان دارویی بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از مخلوط های مختلف گیاهان دارویی کاکوتی، پونه و مرزهاثرات معنی داری بر عملکرد، صفات لاشه جوجه های گوشتی دارد ( ۰۵ / p<0 ). بالاترین مقدار خوراک مصرفی ( ۵/ ۱۶۶ گرم ) در گروه حاوی ۱درصد گیاه کاکوتی و ۵/ ۰ درصد از سایر گیاهان دارویی بود، درحالی که بالاترین مقدار افزایش وزن روزانه ( ۹/ ۸۴ گرم)، بهترین ضریب تبدیلغذایی ( ۹۱ / ۱)، بالاترین درصد لاشه ( ۷۶ / ۷۰ )، کمترین درصد چربی محوطه ی بطنی ( ۳۴ / ۲)، کمترین درصد وزن دستگاه گوارش ( ۳۴ / ۶) در گروه آزمایشی ۳ (حاوی ۱ در صد گیاه پونه و ۵/ ۰ درصد از سایر گیاهان دارویی) بدست آمد. نتیجه گرفته شد که در جوجه های گوشتیاستفاده ۲ درصدی از مخلوط گیاهان دارویی فوق الذکر با ترکیب مانند گروه آزمایشی ۳ ( ۱در صد گیاه پونه و ۵/ ۰ درصد از هر یک از سایرگیاهان دارویی) سبب بهبود عملکرد، صفات لاشه جوجه می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.