مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر ش حاصل از دو گیاه آویشن ( Thymus vulgaris ) واسطوخودوس( Lavandula ) بر روی میکروارگانیسم بیماری زای اشرشیاکلی موجود در آب آشامیدنی به منظور تصفیه میکروبی آن می باشد .میزان کمترین غلظت کشنده این اسانس ها تعیین شد . برای این منظور ۶ سطح غلظت از این دو اسانس شامل ۱۲۵ppm ، ۲۵۰ ، ۵۰۰ ، ۱۰۰۰ ، ۲۰۰۰ , ۴۰۰۰ انتخاب گردید. جهت کشت میکروبی از محیط های کشت ائورزین متیلن بلو و نوترینت براث استفاده گردید. نتایج حاصل از این آزمایشات نشان داد که کمترین غلظت باکتری کشی اسانس آویشن بر روی اشرشیاکلی ۲۵۰ ppm و برای اسطوخودوس این مقدار ۵۰۰ ppm می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.