مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر ش حاصل از دو گیاه آویشن ( Thymus vulgaris ) واسطوخودوس( Lavandula ) بر روی میکروارگانیسم بیماری زای اشرشیاکلی موجود در آب آشامیدنی به منظور تصفیه میکروبی آن می باشد .میزان کمترین غلظت کشنده این اسانس ها تعیین شد . برای این منظور ۶ سطح غلظت از این دو اسانس شامل ۱۲۵ppm ، ۲۵۰ ، ۵۰۰ ، ۱۰۰۰ ، ۲۰۰۰ , ۴۰۰۰ انتخاب گردید. جهت کشت میکروبی از محیط های کشت ائورزین متیلن بلو و نوترینت براث استفاده گردید. نتایج حاصل از این آزمایشات نشان داد که کمترین غلظت باکتری کشی اسانس آویشن بر روی اشرشیاکلی ۲۵۰ ppm و برای اسطوخودوس این مقدار ۵۰۰ ppm می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.