مقاله ارزیابی تأثیرپذیری صفات مورفولوژیک هیبریدهای آفتابگردان از مرتبط با تراکم بوته تحت شرایط آبی در منطقه گنبد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تأثیرپذیری صفات مورفولوژیک هیبریدهای آفتابگردان از مرتبط با تراکم بوته تحت شرایط آبی در منطقه گنبد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیرپذیری صفات مورفولوژیک هیبریدهای آفتابگردان از مرتبط با تراکم بوته تحت شرایط آبی در منطقه گنبد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیرپذیری صفات مورفولوژیک هیبریدهای آفتابگردان از مرتبط با تراکم بوته تحت شرایط آبی در منطقه گنبد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیرپذیری صفات مورفولوژیک هیبریدهای آفتابگردان از مرتبط با تراکم بوته تحت شرایط آبی در منطقه گنبد :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

این مطالعه طی سال ۱۳۸۸ در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی گنبد به منظور تعیین تراکم مطلوب بوته سه هیبرید روغنی آفتابگردان انجام شد. بدین منظور، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار در شرایط آبی اجرا شد. تیمارها شامل سه رقم SHF81-85 فرخ)، آذرگل، ۴۳ CMSG6×R- و چهار فاصله بوته ۲۰ ، ۲۵ ، ۳۳/۳ و ۵۰ سانتیمتر در روی ردیفهای کاشت به فاصله ردیف ثابت ۵۰ سانتیمتر بود. نتایج حاصل از داده های مورد بررسی نشان داد بیشترین قطر طبق ۱۶/۰۳ سانتیمتر) مربوط به رقم SHF81-85 بود و رقم آذرگل با ۱۴/۹۸ سانتیمتر) کمترین قطر طبق را داشت. در ارتباط با صفات قطر ساقه وتعداد برگ بالاترین میانگینها در تراکم ۴ بوته در متر مربع حاصل شد. در اثر متقابل تراکم و رقم بیشترین ارتفاع ساقه مربوط به رقم فرخ در تراکم ۶ بوته در متر مربع بود. در مورد صفت تعداد روز تا پایان گلدهی رقم SHE81-85 نسبت به ارقام دیگر بیشترین تعداد روز تا پایان گلدهی را با کاهش تراکم از ۱۰ به ۴ بوته در مترمربع داشت و همچنین بالاترین شاخص زایشی را در فاصله بوته ۵۰ سانتیمتر به خود اختصاص داد.طبق نتایج بدست آمده از این پژوهش قطر طبق همبستگی مثبتی باقطر ساقه(r 0/69 از خود نشان داد. همچنین همبستگی بین صفات نشان میدهد که ارتفاع ساقه بیشترین همبستگی را با شاخص زایشی(r 0/49 داشت. بر اساس نتایج در میان صفات مورفولوژیکی مورد مطالعه صفت تعداد روز تا پایان گلدهی بیشترین و صفت تعداد برگ کمترین تأثیرپذیری را نسبت به تغییر تراکم بوته نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.