مقاله ارزیابی تحمل خشکی ژنوتیپ های گلرنگ پاییزه Carthamus tinctorius L.) بر اساس شاخصهای مقاومت و روش بایپلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل خشکی ژنوتیپ های گلرنگ پاییزه Carthamus tinctorius L.) بر اساس شاخصهای مقاومت و روش بایپلات دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل خشکی ژنوتیپ های گلرنگ پاییزه Carthamus tinctorius L.) بر اساس شاخصهای مقاومت و روش بایپلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل خشکی ژنوتیپ های گلرنگ پاییزه Carthamus tinctorius L.) بر اساس شاخصهای مقاومت و روش بایپلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل خشکی ژنوتیپ های گلرنگ پاییزه Carthamus tinctorius L.) بر اساس شاخصهای مقاومت و روش بایپلات :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

به منظور ارزیابی ارقام گلرنگ و تعیین بهترین شاخصهای مقاومت به خشکی ،آزمایشی در قالب طرح لاتیس ساده ۸×۸ با دو تکرار تحت دو شرایط رطوبتی تنش و آبیاری در معاونت مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم (سرارود) طی سال زراعی ۸۶-۸۵ اجرا گردید. نتایج نشان داد که در شرایط تنش ژنوتیپ های مورد مطالعه از نظر اکثر صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری با یکدیگر دارند. کمترین مدت زمان تا گلدهی و نیز رسیدگی به ژنوتیپ خاردار شماره ۳۳ تعلق داشت. دو ژنوتیپ بی خار شماره ۵ ۲۱ و ژنوتیپ خاردار شماره ۶۴ بالاترین وزن هزار دانه را (بیش ، از ۴۶ گرم) دارا بودند. تنها جزء عملکرد تعداد دانه در قوزه با عملکرد دانه همبستگی معنیداری نشان داد. از مقایسه میانگین عملکرد دانه ژنوتیپ های تحت بررسی مشخص شد که در شرایط تنش بیشترین عملکرد دانه به ژنوتیپ های شماره ۵۳، ۶۲ ، ۴۵ به ترتیب ۱۶۲۰ ، ۱۶۳۹ ، ۱۵۹۰ کیلوگرم دره کتار و در شرایط ابیاری به ژنوتیپ های شماره ۵۳ ، ۳۸ ، ۳۷ ، ۴۵ بهترتیب ۲۶۳۱ ، ۲۵۹۹ ، ۲۱۳۵ و ۲۰۸۵ کیلوگرم درهکتار تعلق داشت.با توجه به عملکرد دانه ژنوتیپها در دو شرایط تنش و آبیاری، شاخصهای مختلف میانگینحسابیMP) میانگین هندسیGMP)تحمل به تنشSTI) حساسیتبه تنشSSI)تحملTOL) و پاسخ به خشکیDRI)محاسبه گردیدند. با توجه به همبستگی مثبت و معنیدار شاخصهای GMP، ، MP ، STIHAR با عملکرد دانه در شرایط تنش و آبیاری ، این شاخصها برای ارزیابی ارقام گلرنگ مناسب تشخیص داده شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.