مقاله مقایسه خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و ریشه شلغم علوفه ای تحت تاثیر نظام کم آبیاری و کود بیولوژیک فسفر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و ریشه شلغم علوفه ای تحت تاثیر نظام کم آبیاری و کود بیولوژیک فسفر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و ریشه شلغم علوفه ای تحت تاثیر نظام کم آبیاری و کود بیولوژیک فسفر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و ریشه شلغم علوفه ای تحت تاثیر نظام کم آبیاری و کود بیولوژیک فسفر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و ریشه شلغم علوفه ای تحت تاثیر نظام کم آبیاری و کود بیولوژیک فسفر :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور مقایسه خصوصیات کیفی علوفه شاخساره و ریشه شلغم علوف های تحت تاًثیر استفاده از باکتری های حل کننده فسفات در شرایط کم آبیاری، آزمایشی در سال ۱۳۸۸ در مزرعه پژوهشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج اجرا شد.آزمایش به صورت کر تهای خرد شده و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. عامل اول عبارت بود از پنج سطح کم آبیاری (یک مرتبه آبیاری در زمان کاشت، آبیاری در زمان کاشت + آبیاری در آغاز تشکیل غده ها، آبیاری در زمان کاشت + آبیاری در آغاز تشکیل غده ها + آبیاری در آغاز رشد ساقه و آبیاری کامل در تمام دوره رشد بر اساس نیاز آبی گیاه) و عامل دوم عبارت بود از چهار سطح کودی (شاهد بدون کود، کود شیمایی فسفره به صورت کامل بر اساس آزمون خاک، ۵۰ % کود شیمیایی + تلقیح بذر با باکتری سودوموناس سویه های ۴۱ و ۱۶۸ و تلقیح بذر با باکتر یهای سودوموناس به تنهایی). نتایج نشان داد شاخساره شلغم علوف های در مقایسه با ریشه از قابلیت هضم کمتری برخوردار بود و دلیل این امر بالاتر بودن درصد الیاف نامحلول در شوینده های اسیدی آن می باشد. همچنین شاخساره دارای درصد بیشتری کربوهیدرات محلول در آب و پروتئین خام در مقایسه با ریشه بود. در مقابل ریشه شلغم دارای درصد بیشتری خاکستر بوده و قابلیت هضم بیشتری نیز در مقایسه با شاخساره داشت. همچنین انرژی متابولیسمی ریشه که یکی از عوامل مهم در تعیین کیفیت علوفه می باشد در مقایسه با شاخساره بالاتر بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.