مقاله فیلمهای نانویی، راهکاری نوین در جهت حفظ و بهبود کیفیت نان حجیم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فیلمهای نانویی، راهکاری نوین در جهت حفظ و بهبود کیفیت نان حجیم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فیلمهای نانویی، راهکاری نوین در جهت حفظ و بهبود کیفیت نان حجیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیلمهای نانویی، راهکاری نوین در جهت حفظ و بهبود کیفیت نان حجیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فیلمهای نانویی، راهکاری نوین در جهت حفظ و بهبود کیفیت نان حجیم :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

یکی از کاربردهای فناوری نانو در صنعت کشاورزی، بسته بندی محصولات در فیلمهای نانویی به منظور افزایش عمر و مدت نگهداری آن میباشد. علی رغم ضایعات بسیار زیاد نان در کشور، کاری در زمینه بسته بندی نانویی نان گزارش نشده است. در این پژوهش هفت نوع فیلم نانویی تهیه شده به منظور بررسی اثر این آنها بر رطوبت و ویژگیهای حسی نان بستهبندی شده در این بستهها، در دماهای نگهدای ۵، ۲۰ و ۳۵ درجه سلسیوس مورد بررسی قرار گرفت و نتایج آن با فیلم شاهد (فاقد ذرات نانو) مقایسه شد. دادهها حاکی از معنادار بودن اثرات سهگانه نوع فیلم، دما و مدت نگهداری بر میزان رطوبت در سطح ۹۹ / ۰ میباشد. همچنین اثرات متقابل دوگانه، بر میزان بیاتی نان در دو سطح ۹۹ / ۰ و ۹۵ / ۰ درصد معنادار بوده است. در فیلمهای نانویی، با افزایش ذرات نانو، میزان بیاتی کاهش یافت. همچنین نتایج بیانگر آن بود که در دو دمای ۲۰°C و ۳۵°C ، طراوت اولیه بیشتر از دمای ۵ °C حفظ شده و نان دیرتر بیات میشود. ولی در کل، ماندگاری نان در دمای ۵°C بیشتر از دو دمای دیگر است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.