مقاله اثر تنش خشکی بر تغییرات محتوای یونی، میزان کربوهیدرات های محلول، محتوای کلروفیل و محتوای آب نسبی در ژنوتیپ های لوبیا سفید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر تنش خشکی بر تغییرات محتوای یونی، میزان کربوهیدرات های محلول، محتوای کلروفیل و محتوای آب نسبی در ژنوتیپ های لوبیا سفید دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر تنش خشکی بر تغییرات محتوای یونی، میزان کربوهیدرات های محلول، محتوای کلروفیل و محتوای آب نسبی در ژنوتیپ های لوبیا سفید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش خشکی بر تغییرات محتوای یونی، میزان کربوهیدرات های محلول، محتوای کلروفیل و محتوای آب نسبی در ژنوتیپ های لوبیا سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر تنش خشکی بر تغییرات محتوای یونی، میزان کربوهیدرات های محلول، محتوای کلروفیل و محتوای آب نسبی در ژنوتیپ های لوبیا سفید :
تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
تنش های محیطی از مهمترین عوامل کاهش دهنده عملکرد محصولات کشاورزی در سطح جهان محسوب می شوند. چنانچه تنش های محیطی حادث نمی شدند، عملکرد های واقعی باید برابر با عملکرد های پتانسیل گیاهان می بود، در۲۰ درصد پتانسیل عملکرد آنان است. ۱- حالی که در بسیاری از گیاهان زراعی متوسط عملکرد در گیاهان کمتر از ۰ اغلب گیاهان در طول دوره رشد خود در معرض دوره های کمبود آب در خاک و اتمسفر قرار می گیرند. پاسخ گیاهان بهکمبود آب پیچیده است، و تغییراتی سازگار و یا مضر در گیاه بوجود می آورد، که در شرایط مزرعه این پاسخ ها می تواند با هم و یا در خلاف هم اثرات تحمیل شونده تنش را کاهش دهد. به منظور بررسی برخی از این تغییرات ، آزمایشی بهصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی در ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد شیراز به اجرا در آمد. فاکتور اول سطوح آبیاری (دو سطح نرمال و تنش) بود. فاکتور دوم شامل ژنوتیپ های لوبیا سفید دانشکده، شکوفا G 11867 بود، که بر اساس شاخص های مورفولوژیکی به ترتیب به عنوان حساس، نیمه متحمل و متحمل دسته بندی شده بودند. در مرحله ۵۰ % گلدهی نمونه برداری شد و میزان قندهای محلول، محتوای نسبی آب، کلروفیلو عناصر سدیم و پتاسیم اندازه گیری گردید. نتایج آزمایش نشان داد که غلظت قندهای محلول، کلروفیل و یون پتاسیم در اثر تنش خشکی افزایش و محتوای نسبی آب و یون سدیم کاهش یافت. ژنوتیپ متحمل G 11867 بیشترین میزان کلروفیلقندهای محلول و یون سدیم را دارا بود. ژنوتیپ حساس دانشکده از بیشترین میزان یون پتاسیم و محتوای نسبی آب برخوردار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.