مقاله تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- ترئونین همراه با مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- ترئونین همراه با مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- ترئونین همراه با مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- ترئونین همراه با مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ال- ترئونین همراه با مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدآمینه ال-ترئونین همراه با مخمر ساکارومایسس سرویسیه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی، آزمایشی با استفاده از ۳۶۰ قطعه جوجه یکروزه، در قالب طرح فاکتوریل با آرایش کاملاً تصادفی،به مدت شش هفته در قالب ۸ تیمار و سه تکرار انجام شد. تیمار ها شامل دو سطح ۰ و ۵/ ۰درصد مخمر و چهار سطح ۰ و ۰/۲۵ و ۵/ ۰ و ۷۵ / ۰درصد اسیدآمینه ال-ترئونین بودند. بر خلاف اینکه سطوح مخمر و ترئونین به تنهایی موجب افزایش معنیدار گلبولهای سفید خون نشد ولی اثرات متقابل آنها نشان داد سطح ۵/ ۰ درصد ترئونین به همراه مخمر(تیمار f) سبب افزایشمعنی دار تعداد گلبولهای سفید خون و بهبود عملکرد سیستم ایمنی گردید( ۰۵ / P < 0 ). سطح ۵/ ۰ درصد ترئونین بالاترین MCV و MCH را داشت هرچند معنی دار نبود( ۰۵ / P > 0 ).گلبولهای قرمز، MCH ، MCV، HCT، Hb در تیمارهای همراه با مخمراگرچه معنی دار نبود ولی افزایش یافت( ۰۵ / .(P >

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.