مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ماش در شرایط تنش خشکی و فواصل مختلف ردیف


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ماش در شرایط تنش خشکی و فواصل مختلف ردیف دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ماش در شرایط تنش خشکی و فواصل مختلف ردیف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ماش در شرایط تنش خشکی و فواصل مختلف ردیف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی ماش در شرایط تنش خشکی و فواصل مختلف ردیف :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

به منظور واکنش عملکرد، اجزای عملکرد دانه ماش رقم گوهر به تنش خشکی و فاصله ردیف در ایلام آزمایشی زراعی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در شهرستان شیروان چرداول،ایلام در سال ۱۳۸۷ اجرا گردید. عوامل آزمایشی شامل آبیاری ۸۰و۱۱۰و۱۴۰میلی متر از تشتک تبخیر کلاسA )و فاصله ردیف(۲۵و۵۰و۷۵ سانتی متر)انتخاب شدند. نتایج حاصل آزمایش بیانگر آن بود که صفات تحت تاثیر تیمارهای آبیاری از خود اختلاف معنی داری نشان دادند. به طوری که بیشترین تعداد صفات در آبیاری ۸۰ میلی متر تبخیر حاصل گردید. آبیاری در ۱۴۰ میلی متر تبخیر کمترین تعداد صفات را به خود اختصاص داد . البته در بعضی صفات از جمله عملکرد دانه بین آبیاری ۸۰ و ۱۱۰ میلی متر از تشتک تبخیر اختلاف معنی دار مشاهده نشد . بین فواصل ردیف نیز بر روی صفات مورد آزمایش اختلاف معنی داری بدست آمد. فاصله ردیف ۵۰ سانتی متر مقایسه باسایر به دلیل داشتن تعداد غلاف در بوته و وزن هزار دانه بالاتر از عملکرد دانه بالاتری برخورد دار بود . برهمکنش تنش خشکی و فاصله ردیف نیز نشان داد که عملکرد دانه در ۸۰ میلی متر و فاصله ردیف ۵۰ سانتی متر دارای بیشترین میزان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.