مقاله تاثیراستفاده از مخمر سلنیوم در دوره انتقالی گاوهای هلشتاین بر روی عملکرد گوساله های تازه متولد شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیراستفاده از مخمر سلنیوم در دوره انتقالی گاوهای هلشتاین بر روی عملکرد گوساله های تازه متولد شده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیراستفاده از مخمر سلنیوم در دوره انتقالی گاوهای هلشتاین بر روی عملکرد گوساله های تازه متولد شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیراستفاده از مخمر سلنیوم در دوره انتقالی گاوهای هلشتاین بر روی عملکرد گوساله های تازه متولد شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیراستفاده از مخمر سلنیوم در دوره انتقالی گاوهای هلشتاین بر روی عملکرد گوساله های تازه متولد شده :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
یک گوساله سالم از تغذیه و مدیریت صحیح گاو آبستن در دوره بارداری، بدست می آید. تغذیه نامناسب می تواند برتوسعه جنین گوساله تاثیربگذارد و سبب افزایش بیماری و مرگ و میر گوساله های تازه بدنیا آمده شود. با توجه به نقش مهم سلنیوم در رشد و سلامتی گوساله، تحقیقحاضر به منظور بررسی اثرات استفاده ازمخمر سلنیوم در دوره انتقالی گاوهای هلشتاین بر روی عملکرد گوساله های تازه متولد آنها صورتگرفت. بدین منظور ۴۰ رأس گاو شیری انتظار زایمان از ۳ هفته قبل از زایمان در قالب یک طرح آزمایشی کاملاً تصادفی به دو گروه ۲۰ تایی تقسیم شدند: : گروه شاهد با جیره فاقد مخمر سلنیوم و گروه آزمایش با جیره ی حاوی ۳۰۰ میلی گرم مخمر سلنیوم در هرکیلوگرم ماده خشکجیره در هر روز به ازای هر رأس گاو تغذیه شدند. بعد از زایمان گاوها و متولد شدن گوساله ها، هر کدام از گروه های ۲۰ تایی به دو گروه ۱۰تایی تقسیم شده که در گروه آزمایش، یکی از گروه های ۱۰ تایی از جیره فاقد مخمر سلنیوم تغذیه شدند (تیمار ۱) و گروه دیگر از زمان تولد تا ۸ هفتگی مخمر سلنیوم را به مقدار ۳۰۰ میلی گرم در هرکیلوگرم ماده خشک جیره مصرفی در هرروز دریافت کرد (تیمار ۲). در گروه شاهد، یکی ازگروه های ۱۰ تایی از زمان تولد تا ۸ هفتگی مخمر سلنیوم را به مقدار ۳۰۰ میلی گرم در هرکیلوگرم ماده خشک جیره مصرفی در هرروز دریافتنمود (تیمار ۳) و گروه دیگر از جیره فاقد مخمر سلنیوم تغذیه شدند.. نتایج آزمایش نشان داد که افزودن مخمر سلنیوم تاثیر معنی داری بر مصرفخوراک کل دوره نداشت ( ۰۵ / P >0 ). تیمارهای ۲ و ۳ در مقایسه با تیمار ۱ بطور معنی داری ( ۰۵ / P <0 ) دارای افزایش وزن بالاتری در کل دوره آزمایش بودند. ضرایب تبدیل غذایی بین تیمارهای ۲، ۳ و شاهد مشابه بود ولی تیمار ۱ از ضریب نبدیل بالاتری برخوردار و از نظر آماری معنیدار بود ( ۰۵ / P <0 ). با توجه به عملکرد بهتر تیمار ۳، می توان نتیجه گرفت که استفاده از مخمرسلنیوم در دوره بعد از تولد باعث بهبود افزایش وزنو ضریب تبدیل غذایی می شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.