مقاله تاثیرمصرف سطوح مختلف پودر فلفل سیاه ( Piper Nigrum ) بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل درجوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرمصرف سطوح مختلف پودر فلفل سیاه ( Piper Nigrum ) بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل درجوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرمصرف سطوح مختلف پودر فلفل سیاه ( Piper Nigrum ) بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل درجوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرمصرف سطوح مختلف پودر فلفل سیاه ( Piper Nigrum ) بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل درجوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرمصرف سطوح مختلف پودر فلفل سیاه ( Piper Nigrum ) بر عملکرد و تیترآنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل درجوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

برای تعیین اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره فلفل سیاه بر عملکرد جوجه های گوشتی، آزمایشی بر روی تعداد ۲۴۰ قطعه جوجه یک روزه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی متعادل با ۳ تکرار با جیره هایی که به صورت هم انرژی و هم پروتئین بودند به مدت ۴۲ روزصورت گرفت. افزایش وزن، میزان غذای مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در هر دوره محاسبه شد و راندمان لاشه و نسبت اجزای بدن به وزنزنده، رطوبت بستر وضایعات پاتولوژی کبد و کلیه و تست آنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل با استفاده از روش مهار هماگلاتیناسیون مورد بررسی قرار گرفت. آزمایشات نشان داد مصرف فلفل سیاه سبب افزایش مصرف خوراک و وزن نهایی جوجه های آزمایشی شده استP <0/05 .تحقیقات بر روی تیتر آنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل نیز نشان دهنده افزایش تیتر آنتی بادی جوجه ها شده بود ( ۰۵ / (P <0.محاسبه درصد رطوبت بستر، تغیرات قابل توجهی نشان نداد . همچنین در این آزمایش هیچ گونه ضایعات پاتولوژی بر روی بافت کبد و کلیه در جوجه های آزمایشی مشاهده نشد . نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از سطوح مختلف پودر فلفل سیاه در جیره طیور باعثافزایش وزن و راندمان تولید و افزایش تیتر آنتی بادی و مقاومت نسبت به بیماری نیوکاسل می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.