مقاله ارزیابی نقش کاربریهای مختلف اراضی و برخی شاخصهای کیفی خاک بر روی پایداری خاکدانهها در حوضه آبخیز قرناوه(شرق استان گلستان)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی نقش کاربریهای مختلف اراضی و برخی شاخصهای کیفی خاک بر روی پایداری خاکدانهها در حوضه آبخیز قرناوه(شرق استان گلستان) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی نقش کاربریهای مختلف اراضی و برخی شاخصهای کیفی خاک بر روی پایداری خاکدانهها در حوضه آبخیز قرناوه(شرق استان گلستان) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی نقش کاربریهای مختلف اراضی و برخی شاخصهای کیفی خاک بر روی پایداری خاکدانهها در حوضه آبخیز قرناوه(شرق استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی نقش کاربریهای مختلف اراضی و برخی شاخصهای کیفی خاک بر روی پایداری خاکدانهها در حوضه آبخیز قرناوه(شرق استان گلستان) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تأثیر نوع کاربری اراضی بر نحوه عملکرد خاک در اکوسیستم، از طریق ارزیابی شاخصهای فیزیکی و شیمیایی خاک صورت میپذیرد. هدف از انجام مطالعه حاضر، بررسی نقش کاربریهای مختلف و برخی پارامترهای کیفی خاک بر روی پایداری خاکدانه ها در حوضه آبخیز قرناوه بود. تعداد ۴۸ نمونه خاک بصورت کاملاً تصادفی از حوضه آبخیز قرناوه برای انجام آزمایشات شیمیایی ( ۳۶ نمونه) و پایداری خاکدانهها ( ۱۲ نمونه) جمعآوری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که میزان اسیدیته (pH) خاک، در کاربریهای مختلف این حوضه اختلاف معنیداری به لحاظ آماری نداشت۵/.(P>0/ )همچنین میزان مادهآلی خاک و میانگین وزنی قطر خاکدانه ها(MWD) بیشترین میزان را در جنگل و کمترین میزان را در مرتع داشت که این اختلافات در مورد پایداری خاکدانهها به لحاظ آماری کاملاً معنی داربود..(P<0/( 01 در مورد مادهآلی بین جنگل و زراعت با مرتع اختلاف معنیداری مشاهده شد P</(0/ 01بطوریکه بیشترین میزان آهک در کاربری زارعت وکمترین میزان آن در کاربری جنگل مشاهده شد. میزان جرم مخصوص ظاهری در کاربری زراعت بیشترین و در جنگل کمترین بود که این اختلافات نیز به لحاظ آماری معنیدار بودند P</(0/ 01عملیات خاکورزی و تراکم خاک در اراضی کشاورزی، با کاهش موادآلی و افزایش جرم مخصوص ظاهری منجر به کاهش میانگین وزنی قطر خاکدانهها گشته و باعث تخریب خاکدانهها میگردند. وجود آهک در خاکها نیز با کاهش میزان مادهآلی و به دنبال آن تخریب خاک و کاهش پایداری خاکدانهها، فرسایشپذیری را افزایش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.