مقاله استفاده از ویژگی آللوپاتی اندام های متفاوت چهار گیاه دارویی بعنوان علفکش زیستی برای کنترل یولاف وحشی درکنار گندم


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از ویژگی آللوپاتی اندام های متفاوت چهار گیاه دارویی بعنوان علفکش زیستی برای کنترل یولاف وحشی درکنار گندم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از ویژگی آللوپاتی اندام های متفاوت چهار گیاه دارویی بعنوان علفکش زیستی برای کنترل یولاف وحشی درکنار گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ویژگی آللوپاتی اندام های متفاوت چهار گیاه دارویی بعنوان علفکش زیستی برای کنترل یولاف وحشی درکنار گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از ویژگی آللوپاتی اندام های متفاوت چهار گیاه دارویی بعنوان علفکش زیستی برای کنترل یولاف وحشی درکنار گندم :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

برای دستیابی به کشاورزی پایدار بایستی از مصرف بی رویه نهاده های شیمایی مانند علف کش ها خودداری کرد. استفاده از ویژگی آللوپاتی در کنترل علف های هرز از راه های کاهش آلودگی های زیست محیطی است . بدی ن منظور برای مطالعه اثر آللوپاتیک اندام های متفاوت شیرین بیان، رزماری، بابونه و اکالیپتوس بر جوانه زنی، رشد اولیه وشاخص های پتانسیل آبی گیاهچه های گندم و یولاف وحشی، پژوهشی به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۲۰ تیمار در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در سال ۱۳۸۹ طراحی و اجرا شد . نتایج این آزمایش نشان داد که اسانس رزماری بیشترین تاثیر منفی را بر درصد جوانه زنی، طول گیاهچه، طول ریشه چه، نسبت طول گیاهچه به ریشه چه، محتوای آب نسبی و محتوای آب بافتی در هر دو گیاه داشت. بیشترین کاهش بر نسبت طول گیاهچه به ریشه چه مربوط به اسانس بابونه بود. کمترین تاثیر منفی بر درصد جوانه زنی، طول گیاهچه، طول ریشه چه و محتوای آب بافتی در تیمارهای تحت اسانس اکالیپتوس و کمترین اثر بر محتوای آب نسبی در تیمارهای تحت اسانس شیرین بیان به دست آمد. تاثیر اسانس های ساقه به جز بر درصد جوانه زنی بر سایر صفات مورد بررسی بیشتر از تاثیر اسانس های برگ بود. همچنین تاثیر پذیری یولاف وحشی از اسانس های رزماری و بابونه بیشتر از گندم بود . با توجه به نتایج پژوهش به نظر می رسد که بتوان در مبارزه با یولاف وحشی از اسانس های رزماری و بابونه با رعایت احتیاط های لازم استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.