مقاله تاثیر پیش تیمار حرارتی و شرایط انبار داری بر کیفیت روغن استحصالی از سبوس برنج


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پیش تیمار حرارتی و شرایط انبار داری بر کیفیت روغن استحصالی از سبوس برنج دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پیش تیمار حرارتی و شرایط انبار داری بر کیفیت روغن استحصالی از سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش تیمار حرارتی و شرایط انبار داری بر کیفیت روغن استحصالی از سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پیش تیمار حرارتی و شرایط انبار داری بر کیفیت روغن استحصالی از سبوس برنج :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ضایعات محصولات جانبی کشاورزی یکی از مشکلات مهم کشور ماست . سبوس برنج یکی از محصولات جانبی کارخانجات سفید کردن برنج است که به عنوان ضایعات تلف می شود . سبوس برنج دارای ترکیبات با ارزشی چون پروتئین ، روغن ، ویتامین ها و نیتراتهاست و می تواند به عنوان یک منبع روغن گیاهی محسوب شود . سبوس برنج دارای آنزیم های مختلفی چون لیپاز است که باعث تجزیه روغن و خراب شدن کیفیت آن می گردد . به منظور بررسی اثر فرآیند حرارتی و مدت زمان نگهداری بر فعالیت آنزیم های لیپواکسیداز و لیپاز از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد . نتایج آزمایش ها نشان داد که دمای بالا و زمان حرارت دهی نسبتا طولانی اثر بیشتری بر کاهش فعالیت لیپو اکسیداز و ایجاد اسید چرب آزاد کمتر نسبت به نمونه با فرآیند حرارتی کوتاه مدت و شاهد دارد . از نتایج آزمایش های فوق چنین استنباط می شود که آنزیم های لیپاز و لیپو اکسیداز قادر به بازسازی ساختار تخریب شده خود می باشند و اگر حرارت کافی نباشد بلافاصله پس از سرد شدن و یا طی انبار داری مجددا فعال می شوند . نتایج آزمایش ها نشان داد که افزایش مجدد رطوبت سبوس به دما ، زمان فرآیند حرارتی و نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بستگی دارد .تیمارهای حرارتی را می توان از نظر تاثیر بر کاهش فعالیت آنزیم های سبوس به سه گروه عمده زیر طبقه بندی نمود: تیمارهای نیم پز ، نیم پز یک پوست و دو پوست در گروه روش های موثر ، تیمار ۱۱۰ درجه سانتیگراد ، مدت زمان های ۲۰ و ۳ دقیقه در گروهی با تاثیر متوسط و تیمارها با دمای ۹۰ و ۱۰۰ درجه سانتی گراد زمان های ۱۰ ، ۲۰ و ۳۰ دقیقه و دمای ۱۱۰ سانتی گراد زمان ۱۰ دقیقه به عنوان تیمارهای با تاثیر ضعیف.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.