مقاله بررسی تولید آنتوسیانین از کشت درون شیشهای انگور یاقوتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تولید آنتوسیانین از کشت درون شیشهای انگور یاقوتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تولید آنتوسیانین از کشت درون شیشهای انگور یاقوتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تولید آنتوسیانین از کشت درون شیشهای انگور یاقوتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تولید آنتوسیانین از کشت درون شیشهای انگور یاقوتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

از آنجا که آنتوسیانینها مسئول تولید رنگهای جذب کننده در گیاهان هستند، با توجه به انواع سرطان ناشی از مواد رنگ دهندهی مصنوعی که رو به افزایش هستند، تولید آنتوسیانینها در شرایط درون شیشهای، توجه ویژهی بخشهای صنعتی و علمی را متوجه خود کرده است. در این پژوهش میزان تولید آنتوسیانین از ریزنمونههای انگور یاقوتی Vitis vinifera L در شرایط کشت درون شیشهای مورد بررسی قرار گرفت. هدف این تحقیق تعیین نقش غلظتهای مختلف نفتالین استیک اسید و کینتین(. ، ۵/ ۰، ۷۵ / ۰ و ۱ میلیگرم در لیتر) و ساکارز( ۳۰ و ۵۰ گرم در لیتر) برای تولید آنتوسیانین در پینه تولید شده از ریزنمونههای انگور بود. ریزنمونهها واکنشهای متفاوتی از خود نشان دادند. بر اساس نتایج بهترین غلظت جهت تولیدآنتوسیانین در پینه، در تیمار حاوی یک میلیگرم در لیتر نفتالین استیک اسید، یک میلیگرم در لیتر کینتین و ۵۰ گرم در لیتر ساکارز به میزان ۵۹۴ / ۰ میلیگرم در گرم پینه به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.