مقاله کارآیی طبیعی سوسک بذرخوار Bruchidius fulvus (Col:Chrysomelidae) جهت کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر در بیرجند


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کارآیی طبیعی سوسک بذرخوار Bruchidius fulvus (Col:Chrysomelidae) جهت کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر در بیرجند دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارآیی طبیعی سوسک بذرخوار Bruchidius fulvus (Col:Chrysomelidae) جهت کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر در بیرجند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارآیی طبیعی سوسک بذرخوار Bruchidius fulvus (Col:Chrysomelidae) جهت کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر در بیرجند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارآیی طبیعی سوسک بذرخوار Bruchidius fulvus (Col:Chrysomelidae) جهت کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر در بیرجند :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

سوسک بذرخوار،Bruchidius fulvus عامل کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر (Alhagi camelorum) درمنطقهی بیرجند به شمار میرود. به منظور بررسی کارآیی سوسک بذرخوار B. fulvus برای کنترل بیولوژیک علفهرز خارشتر آزمایشات جداگانهای در شرایط آزمایشگاهی و صحرایی (مزرعه دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند) در قالب طرح کاملاً تصادفی در سال ۱۳۸۸ انجام شد. نتایج نشان داد که در نمونهبرداری بهار (اواسط اردیبهشت ماه) و پائیز۴۸ درصد از بذور در نیامها به طور میانگین تخریب شدند. همچنین ±۱/ ۳۵ و ۰۴ ±۱/ (اواسط آبان ماه) به ترتیب ۱۵ ۵۰± ۱۵:۲۵ درجهی سانتیگراد روز:شب، رطوبت نسبی ۵ ± درصد جوانه زنی بذور در شرایط آزمایشگاهی در دمای ۱درصد و دوره روشنایی:تاریکی ۱۲:۱۲ ساعت به ترتیب در شرایط بدون حشره (شاهد)، نمونهبرداری بهاره و نمونه برداری پائیزه به طور میانگین ،۶۵±۲/۸ ۳۳/۵±۲/۱۳۲۷±۲/۵۹ درصد بود. نتایج این مطالعه نشان داد که فعالیت این سوسک بذرخوار سبب کاهش معنیدار (p 0/001) بذور خارشتر و میزان جوانهزنی (قوه نامیه) آنها در مقایسه با شاهد شده است. میانگین فعالیت پارازیتوئیدها در نمونه برداریهای بهاره و پائیزه به ترتیب ۱۲ و /۱±۰/۵۲۱۵/۱۶±۰/۴۲ درصد بود، که میتواند کارآیی کنترل بیولوژیک خارشتر توسط B. fulvus را کاهش دهد. این سوسک بذرخوار به خوبی توانسته تولید بذر گیاه خارشتر را که به عنوان یکی از علفهای هرز مهم منطقه خراسان جنوبی محسوب میشود کاهش دهد و لذا میتواند از گسترش بیشتر این علفهرز به سایر مناطق از طریق بذر جلوگیری کند.بنابراین استفاده از این عامل مفید در کنار سایر روشهای مدیریت علف هرز خارشتر توصیه میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.