مقاله کاهش فساد پس از برداشت سیب با استفاده از تیمار اسیدی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش فساد پس از برداشت سیب با استفاده از تیمار اسیدی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش فساد پس از برداشت سیب با استفاده از تیمار اسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش فساد پس از برداشت سیب با استفاده از تیمار اسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش فساد پس از برداشت سیب با استفاده از تیمار اسیدی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

انجام تیمار حرارتی یکی از راههای مفید در جهت کاهش فساد پس از برداشت محصولات کشاورزی م یباشد و استفاده از موادی نظیر اسید استیک در کنار این روش باعث بهبود عملکرد آن میگردد. در این تحقیق از محلول اسیدراستیک با غلظتهای % ۱ و % ۲ و % وبادمای ۵۰C در ترکیب با زمانهای ۱ و ۲ و ۳ دقیقه استفاده شد . همچنین آزمایش در دو قسمت نگهداری کوتاه مدت و نگهداری بلند مدت انجام شد. در نگهداری کوتاه مدت اسپور های کپک P. expansum به سیبهای سالم تلقیح شد و سپس تیمارهای ذکر شده بر روی سیبها انجام گردید و سیبها به مدت دو و چهار هفته در انبار با دمای ۲۵Cو با رطوبت نسبی % ۹۰ نگهداری شدند . پس از سپری شدن زمان نگهداری، میزان فساد بررسی شد. در نگهداری طولانی مدت سیبهای سالم (بدون تلقیح کردن کپک ) پس از انجام تیمارها به مدت چهار ماه در سردخانه۳۰C و رطوبت نسبی % ۹۰ قرار گرفتند. میزان فساد پس از این مدت بررسی گردید. نتایج نشان دادند که تیمارهای انجام شده (بخصوص تیمارهای % ۲ و % ۳ اسید استیک و به مدت زمان های به ترتیب ۳ و ۲ دقیقه) اثر قابل توجهی در کاهش میزان فساد در نگهداری کوتاه مدت در دمای محیط داشتند ؛ اما درنگهداری طولانی مدت این اثر معنیدار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.