مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا تحت شرایط نرمال رطوبتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا تحت شرایط نرمال رطوبتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا تحت شرایط نرمال رطوبتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا تحت شرایط نرمال رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد و تنوع ژنتیکی در ارقام کلزا تحت شرایط نرمال رطوبتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی روابط عملکرد و اجزای عملکرد دانه و تنوع ژنتیکی در کلزا، آزمایشی در سال زراعی ۸۹ – ۱۳۸۸ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انجام شد. در این آزمایش ده ژنوتیپ کلزا تحت شرایط نرمال در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. صفات مورد مطالعه عبارت بودند از: عملکرد دانه در کرت، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، ارتفاع بوته، تعداد غلاف در ساقه اصلی، طول غلاف، عملکرد دانه در بوته، تعداد دانه در غلاف، شاخص برداشت، وزن ۱۰۰ دانه، تعداد غلاف در ساقه فرعی، تعداد ساقه فرعی. تجزیه واریانس نشان داد تفاوت بین میانگین تیمارها برای صفات عملکرد دانه در کرت، ارتفاع بوته، تعداد غلاف در ساقه اصلی، عملکرد دانه در بوته و تعداد دانه در غلاف، طول غلاف، تعداد غلاف در ساقه فرعی در سطح احتمال ۵% معنی دار می باشند. بیشترین میزان عملکرد دانه در کرت مربوط به رقم لیکورد به میزان ۷/ ۸۷۵ گرم در کرت بود. در رگرسیون گام به گام صفات عملکرد دانه در بوته و تعداد غلاف در ساقه فرعی، طول غلاف و شاخص برداشت وارد مدل شدند. در تجزیه به عامل ها ۵ فاکتور بیش از ۸۰ درصد واریانس داد هها را توجیه نمودند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.