مقاله مطالعه اثر قارچ عامل ورتیسیلیوز Verticillium dahliae ونماتدریشه گرهی Meloidogyne javanica بر میزان تغییرات پراکسیداز در برگ های ارقام زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر قارچ عامل ورتیسیلیوز Verticillium dahliae ونماتدریشه گرهی Meloidogyne javanica بر میزان تغییرات پراکسیداز در برگ های ارقام زیتون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر قارچ عامل ورتیسیلیوز Verticillium dahliae ونماتدریشه گرهی Meloidogyne javanica بر میزان تغییرات پراکسیداز در برگ های ارقام زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر قارچ عامل ورتیسیلیوز Verticillium dahliae ونماتدریشه گرهی Meloidogyne javanica بر میزان تغییرات پراکسیداز در برگ های ارقام زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر قارچ عامل ورتیسیلیوز Verticillium dahliae ونماتدریشه گرهی Meloidogyne javanica بر میزان تغییرات پراکسیداز در برگ های ارقام زیتون :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این آزمایش نهال های یکساله زیتون رقم زرد، روغنی، کرونیکی و مانزانیلا در بستری از خاک لومی شنی استریل به میزان ۲۰۰۰ گرم کشت شدند. آزمایش به صورت فاکتوریل بر اساس طرح کاملاً تصادفی در پنج تکرار و با ۳۲ تیمارشامل شاهد، نماتد به تنهایی، قارچ به تنهایی و قارچ + نماتد انجام گرفت. میزان مایه تلقیح نماتد Meloidogynejavanica باسه جمعیت ۲۰۰۰و۳۰۰۰و۴۰۰۰ لارو سن دوم و در مورد قارچ Verticillium dahliae و۲۰۰۰۰ عدد میکرواسکلروت برای هر گلدان ( ۲۰۰۰ گرم خاک شنی لومی) روی چهار رقم از زیتون انجام گرفت. میزان فعالیت کمی پراکسیداز محلول با استفاده از گوئیکول، به عنوان پیش ماده، بر حسب تغییر جذب مخلوط واکنش در ۴۷۰ ۲۰ و ۳۰ روز پس از مایه زنی، مورد بررسی قرار ، نانومتر در دقیقه در میلی گرم پروتئین، در مراحل زمانی یک، ۱۰ گرفت. نتایج نشان داد که فعالیت آنزیم پراکسیداز محلول و پراکسیداز باند شده با دیواره سلولی در ارقام مورد آزمایش،در تیمارهایی که فقط قارچ دریافت کرده اند تا ۳۰ روز پس از مایه زنی سیر صعودی داشته است. فعالیت این آنزیم ها در تیمارهای دارای نماتد در رقم کرونیکی تا ۲۰ روز پس از مایه زنی افزایش و پس از آن کاهش معنی داری را نشان داده است.(p 0/05)نتایج حاکی از آن است که نماتد قادر است فعالیت آنزیم پراکسیداز را در روزهای نخستین پس از مایه زنی افزایش و بعد از آن کاهش دهد(p 0/05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.