مقاله تاثیرنوع و غلظت آهار برخواص کششی نخ پنبه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرنوع و غلظت آهار برخواص کششی نخ پنبه ای دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرنوع و غلظت آهار برخواص کششی نخ پنبه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرنوع و غلظت آهار برخواص کششی نخ پنبه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرنوع و غلظت آهار برخواص کششی نخ پنبه ای :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

امکان پذیرساختن قابلیت بافتن برای چله توسط حذف و یا کاهش گسیختگی تار درحین بافندگی هدف اصلی از انجام آهارزنی را تشکیل میدهد افزایش استحکام کاهش اصطکاک کاهش سایش نخ و کاهش ندادن ارتجاعیت و انعطاف پذیری نخ از خصوصیات مهم برای آهار در مقدمات بافندگی می باشند دراین مقاله اثر آهار هایی ازنوع نشاسته گندم کربوکسی متیل سلولز و پلی ونیل الکل FK برتناسیتی و ازدیاد طول هنگام گسیختگی یک نوع نخ پنبه ای بررسی شده است شواهدنشان میدهد که برای هر سه نوع آهار افزایش بار نخ تا حد معینی افزایش تناسیتی را به همراه داشته و با افزایش بیشتر آن تناسیتی کاهش می یابد پلیونیل الکل FK با بار در حدود ۸ درصد تناسیتی نخ را درحدود ۳۸ درصد افزایش میدهد کربوکسی متیل سلولز و نشاسته به ترتیب با بارنخ درحدود ۴و ۸ درصد و افزایش حداکثر حدود ۳۳/۵ درصد را براب تناسیتی نخ باعث گردیدند. افزایش بارنخ برای هر سهنوع آهار ازدیاد طول هنگام گسیختگی پس از کاهش اولیه تاحدمعینی افزیاش می یابد و با افزایش بیشتر بارنخ ازدیاد طول هنگام گسیختگی بدون تغییر باقی مانده و یا اینکه کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.