مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند تجزیهپذیری و فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل کنجاله آفتابگردان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
آزمایشی جهت بررسی روند تجزیهپذیری ماده خشک کنجاله آفتابگردان و بررسی بخشهای پروتئینی آن بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل در دو مرحله انجام شد. مرحله نخست اندازهگیری تجزیهپذیری کنجاله آفتابگردان در ۰، ۲، ۴، ۸، ۱۶ ، ۲۴ ، ۴۸ و ۷۲ ساعت پس ازتغذیه و مرحله دوم اندازهگیری فراسنجههای پروتئین بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل. نتایج مرحله اول آزمایش بیانگر مقدار%۲۱/۳۱ برای بخش سریع تجزیه و ۲۶ / ۴۷ % برای بخش کند تجزیه بود. میزان تجزیهپذیری موثر کنجاله آفتابگردان در سرعتهای عبور ۲%، ۵% و ۸%بهترتیب برابر ۷۳ / ۵۳ %، ۶۳ / ۴۳ % و ۲۵ / ۴۳ % بود. نتایج مرحله دوم نشان داد که نیتروژن غیرمحلول در شوینده خنثی و نیتروژن محلول در شوینده اسیدی ۳۵ / ۲% و ۹۵ / ۱% بود. بخشهای B1 و B2 بهترتیب ۶۹ / ۲۳ % و ۷۳ / ۷۵ % بود. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که با توجه به مقادیرفراسنجههای تجزیهپذیری و بخشهای پروتئین آن، این کنجاله را میتوان به عنوان یک منبع پروتئینی مفید برای نشخوارکنندگان معرفی کرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.