مقاله پایداری کشاورزی در ارتباط با اثرات پسمانی علفکشهای متداول در کشت ذرت روی رشد اولیه کلزا (Brassica napus L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پایداری کشاورزی در ارتباط با اثرات پسمانی علفکشهای متداول در کشت ذرت روی رشد اولیه کلزا (Brassica napus L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پایداری کشاورزی در ارتباط با اثرات پسمانی علفکشهای متداول در کشت ذرت روی رشد اولیه کلزا (Brassica napus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری کشاورزی در ارتباط با اثرات پسمانی علفکشهای متداول در کشت ذرت روی رشد اولیه کلزا (Brassica napus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پایداری کشاورزی در ارتباط با اثرات پسمانی علفکشهای متداول در کشت ذرت روی رشد اولیه کلزا (Brassica napus L) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مطالعه اثرات پسمانی علفکشهای خاک- کاربرد روی کشت گیاهان زراعی که در تناوب قرار میگیرند، کمک زیادی به آگاهی برای جلوگیری از صدمه به محصولات بعدی و حفظ محیط زیست مینماید. در این راستا، دو آزمایش جداگانه گلدانی با علفکشهای متداول در کشت ذرت انجام شد. آزمایش اول به صورت طرح کاملاٌ تصادفی با ۳ تیمار در ۴ تکرار انجام شد. تیمارها عبارت بودند از نمونه برداری از عمق ۰۷/۵ سانتیمتری سه خاک به شرح زیر: ۱- خاک بدون کاربرد علفکش، -۲ خاک با کاربرد علفکشهای آترازین+آلاکلر و ۳- خاک با کاربرد علفکش فورام سولفورون. آزمایش دوم به صورت طرح کاملاٌ تصادفی با ۸ تیمار در ۴ تکرار انجام شد. تیمارها عبارت بودند از درصد پسمانی مخلوط علفکش۵۰ و ۱۰۰ درصد از ماده تجاری این علفکشها در خاک بود. در ،۴۰ ،۲۰ ،۱۰ ،۵ ،۱ ، آترازین+آلاکلر با فرض باقیماندن ۰هر آزمایش براساس برنامه از پیش تعیین شده، گیاه کلزا، رقم هایولا، درگلدانها کاشته شد. گلدانها تا هشت هفته بعد ازکاشت نگهداری شدند. در زمان برداشت، فراسنجههای رشد مانند ارتفاع ساقه، طول ریشه، وزن تر و خشک اندامهای هوایی و زمینی و همین طور تعداد و سطح برگ اندازه گیری شد. دادهها با استفاده از تسهیلات کامپیوتری و با نرم افزار SASتجزیه و تحلیل شد. نتایج آزمایش اول نشان داد که هر دو خاک تیمار شده با علفکش در کشت قبلی ذرت موجب کاهش معنیدار فراسنجههای رشد در مقایسه با شاهد بدون کاربرد علفکش شدند. اثر مخلوط علفکشهای آترازین+آلاکلربر کاهش فراسنجههای رشد بیشتر از علفکش فورام سولفورون بود که نشان دهنده دوام بیشتر مخلوط این دو علفکش درخاک و اثرات سوء بیشتر این ترکیب بر رشد کلزا در تناوب است. نتایج آزمایش دوم نشان داد که تیمار ۵۰ و ۱۰۰ درصدمخلوط علفکشهای آترازین+آلاکلر به طور کامل از رشد کلزا جلوگیری کرد. با افزایش مقادیر پسمانی فرضی مخلوط علفکشهای آترازین+آلاکلر، میزان فراسنجههای رشد به طور خطی کاهش یافت. در مقادیر پسمانی ۵ درصد به بالا،نهالبذرهای کلزا کوتاه مانده بودند و برگها حالت زردی و بدشکلی نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.