مقاله پویایی خاصیت آللوپاتیک ریشه و شاخ و برگ سورگوم جارویی بر گندم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پویایی خاصیت آللوپاتیک ریشه و شاخ و برگ سورگوم جارویی بر گندم دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پویایی خاصیت آللوپاتیک ریشه و شاخ و برگ سورگوم جارویی بر گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پویایی خاصیت آللوپاتیک ریشه و شاخ و برگ سورگوم جارویی بر گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پویایی خاصیت آللوپاتیک ریشه و شاخ و برگ سورگوم جارویی بر گندم :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

سورگوم جارویی از محصولاتی است که به طور وسیع در منطقه میانه کشت شده و به طور معمول در تناوب باگندم قرار میگیرد. در این تحقیق، به منظور بررسی اثر آللوپاتیک سورگوم جارویی بر گندم، یک، دو، سه و چهار ماه۲۵،۵۰،۷۵ و ۱۰۰ درصد آنها، پس از کاشت سورگوم جارویی از ریشه و شاخ و برگ آن نمونهبرداری و اثر عصارههایبر جوانه زنی و رشد اولیه گندم بررسی شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت فاکتوریل با سه تکرار انجام شد. در مرحله سوم عصاره ریشه بیشتر از سایر مراحل بازدارنده جوانه زنی بذور گندم بود . همچنین اندام هوایی درمرحله سوم مانع از جوانه زنی بذور گندم شد. در سه مرحله اول اثر آللوپاتیک منف ی عصاره اندام هوایی به طور معنی داری بیشتر از ریشه بود. در کل خاصیت آللوپاتیک سورگوم جارویی در سه مرحله اول رشد گیاه به مرور افزایش و در مرحله چهارم کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.