مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه در واکنش به اثرات غرقابی و دما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه در واکنش به اثرات غرقابی و دما دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه در واکنش به اثرات غرقابی و دما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه در واکنش به اثرات غرقابی و دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه در واکنش به اثرات غرقابی و دما :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات طول دوره غرقابی و دما بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوِژیک پنبه، آزمایشی در قالب تجزیه مرکب طرح پایه کاملا تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل طول دوره های غرقابی ۰، ۲۴ ، ۴۸ ، ۹۶ ، ساعت و دما ۱۶، ۲۰ و ۲۵ درجه سانتی گراد) بودند. نتایج نشان دادکه اثر طول دوره های غرقابی و دما برکلیه صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه معنی دار بود به طوری که بیشترین تعداد برگ، سطح برگ، ارتفاع بوته، وزن خشک گیاهچه،کلروفیل و فلورسانس کلروفیل درتیمار شاهد و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و کمترین آن ها در تیمار ۹۶ ساعت و دمای ۱۶ درجه سانتی گراد مشاهده شد. بنابراین با توجه به نتایج فوق بایستی در کشت پنبه، زمان بارندگی فصلی و درجه حرارت خاک و محیط را مورد توجه قرار داد تا بتوان از اثرات نامطلوب آب ماندگی و درجه حرارت های پایین بر رشد گیاهچه جلوگیری نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.