مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گندم در واکنش به اثرات غرقابی و دما


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گندم در واکنش به اثرات غرقابی و دما دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گندم در واکنش به اثرات غرقابی و دما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گندم در واکنش به اثرات غرقابی و دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گندم در واکنش به اثرات غرقابی و دما :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

به منظور بررسی اثرات طول دوره غرقابی و دما بر خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوِژیک گندم، آزمایشی در قالب تجزیه مرکب با طرح پایه کاملا تصادفی در چهار تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل طول دوره های غرقابی ( ۰ ، ۲۴ و ۴۸، ۹۶ ساعت و دما ۵، ۱۰ و ۲۰ درجه سانتی گراد) بودند. نتایج نشان دادکه اثر طول دوره های غرقابی و دما برکلیه صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گندم معنی دار بود به طوری که بیشترین تعداد برگ، سطح برگ، ارتفاع بوته، وزن خشک گیاهچه،کلروفیل و فلورسانس کلروفیل درتیمار شاهد و دمای ۲۰ درجه سانتی گراد و کمترین آن ها در تیمار ۹۶ ساعت و دمای ۲۰ درجه سانتی گراد مشاهده شد. بنابراین با توجه به نتایج فوق بایستی در کشت گندم، زمان بارندگی فصلی و درجه حرارت خاک و محیط را مورد توجه قرار داد تا بتوان از اثرات نامطلوب آب ماندگی و درجه حرارت های نامناسب بر رشد گیاهچه جلوگیری نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.