مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی، سلامتی بخشی و ارگانولپتیک ترکیبات فنلی روغن زیتون


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی، سلامتی بخشی و ارگانولپتیک ترکیبات فنلی روغن زیتون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی، سلامتی بخشی و ارگانولپتیک ترکیبات فنلی روغن زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی، سلامتی بخشی و ارگانولپتیک ترکیبات فنلی روغن زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی، سلامتی بخشی و ارگانولپتیک ترکیبات فنلی روغن زیتون :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

فنلهای هیدروفیلیک عمده ترین آنتی اکسیدانهای روغن زیتون بکرVOO) می باشند که همچنین در آن توکوفرول، کاروتن ها هم وجود دارد. انواع فنلهای هیدروفیل که در روغن زیتون بکر یافت می شود شامل الکلها و اسید های فنلی، فلاونوئید ها، لیگنان ها و سکروئیدها می باشند. از بین این مواد دو ماده اخیر مهمترین میزان از فنلها را در روغن زیتون بکر تشکیل می دهند. سیکروئیدها همانند آگلیکون های مشتق شده از الئوروپین و دی متیل الئوروپین ولیگوستروسید موجود در میوه زیتون به عنوان معمول ترین آنتی اکسیدانهای طبیعی روغن زیتون محسوب می شوند. ویژگیهای بیولوژیکی مهم مختلفی(آنتی اکسیدان،حفاظت شیمیایی،ضد سرطان) و ویژگیهای حسی مانند طعم تلخی و تندی برای فنلهای روغن زیتون بکر در نظر گرفته می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.