مقاله تاثیرعصاره آبی نعناع و پونه بر پنج گونه بیماریزای جنس فوزاریوم شامل F و F proliferatum ،F oxysporum ،F solani ،F Graminearum
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرعصاره آبی نعناع و پونه بر پنج گونه بیماریزای جنس فوزاریوم شامل F و F proliferatum ،F oxysporum ،F solani ،F Graminearum دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرعصاره آبی نعناع و پونه بر پنج گونه بیماریزای جنس فوزاریوم شامل F و F proliferatum ،F oxysporum ،F solani ،F Graminearum کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرعصاره آبی نعناع و پونه بر پنج گونه بیماریزای جنس فوزاریوم شامل F و F proliferatum ،F oxysporum ،F solani ،F Graminearum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرعصاره آبی نعناع و پونه بر پنج گونه بیماریزای جنس فوزاریوم شامل F و F proliferatum ،F oxysporum ،F solani ،F Graminearum :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عصاره برخی گونههای گیاهی دارای خواص ضدانگلی و ضد تولید توکسین است. این ویژگی عمدتا مربوط به مواد موثره موجود در آنهاست که موجبات اثر کنترل کنندگی این گیاه ان را فراهم می آورد. گیاه نعنا ع با نام علمی Mentha piperitaگیاهی چند ساله با مواد موثرهای چون تیمول و کارواکرول است و گیاه پونه نیز بانام علمیMentha longifolia غلظتهای مختلف آنها با محیط کشت PDA استفاده شد وتاثیر آنها با اندازهگیری میزان رشد ریسه تیمارها و مقایسه آنها با شاهد محاسبه گردید. غلظتهای لازم برای کاهش رشدگونههای مورد نظر در ۱۰۰ میلیلیتر محیط کشت PDA به ترتیب برای عصاره آبی نعناع و پونه برابر۱۶ ،۳۱/۵ میکرولیتر بود. بررسیها نشان داد که برای قارچ Fusariumgraminearum به ترتیب غلظتهای بیشتر از۲۵و۵۰ میکرولیتر از عصاره های نعناع و پونه در ۱۰۰ میلی لیتر محیط کشت سبب توقف رشدقارچ بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.