مقاله تاثیرمحلول پاشی توفوردی ونیترات پتاسیم برخصوصیات کمی میوه لیموآب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرمحلول پاشی توفوردی ونیترات پتاسیم برخصوصیات کمی میوه لیموآب دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرمحلول پاشی توفوردی ونیترات پتاسیم برخصوصیات کمی میوه لیموآب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرمحلول پاشی توفوردی ونیترات پتاسیم برخصوصیات کمی میوه لیموآب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرمحلول پاشی توفوردی ونیترات پتاسیم برخصوصیات کمی میوه لیموآب :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
یکی ازراههای بهینه سازی فرایندتولیدورسیدن به کشاورزی پایدارافزایش میزان محصول درواحدسطح ست باتوجه به جایگاه لیموآب درمیوه های مورداستفاده این ازمایش برای بررسی اثر۲,۴-D وKNO3 و برهمکنش این دوماده برخواص کمی میوه لیموآب درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی آزمایش فاکتوریل در۶تیمارو۴تیمار انجام گرفت بدین منظور۲,۴-D درغلظت های صفر۱۰ ،۲۰ میلی گرم درلیترو KNO3 درغلظت های صفرو۲درصدبه صورت محلول پاشی به کاربرده شد. براساس این نتایج۲,۴-D درغلظت های مختلف به همراهKNO3درصدآب رابه طورمعنی دارافزایش داد طول وقطر میوه درتیمار۲,۴-D درغلظت های ۱۰ و ۲۰ملی گرم درلیتربه تنهایی ودرغلظت ۲۰ ملی گرم درلیتربه همراهKNO3 به طورمعنی دارافزایش یافت .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.