مقاله بررسی تاثیر کم آبیاری و منبع تامین فسفر بر کیفیت علوفه ریشه شلغم علوفه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر کم آبیاری و منبع تامین فسفر بر کیفیت علوفه ریشه شلغم علوفه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کم آبیاری و منبع تامین فسفر بر کیفیت علوفه ریشه شلغم علوفه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کم آبیاری و منبع تامین فسفر بر کیفیت علوفه ریشه شلغم علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کم آبیاری و منبع تامین فسفر بر کیفیت علوفه ریشه شلغم علوفه ای :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی خصوصیات کیفی ریشه شلغم علوف های تحت تاًثیر استفاده کودهای مختلف فسفر و رژیم های کم آبیاری، آزمایشی در سال ۱۳۸۸ در مزرعه پژوهشی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران واقع در کرج اجرا شد. آزمایش به صورت کرت های خرد شده و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. عامل اول عبارت بود از پنج سطح کم آبیاری (یک مرتبه آبیاری در زمان کاشت، آبیاری در زمان کاشت + آبیاری در آغاز تشکیل غده ها، آبیاری در زمان کاشت + آبیاری در آغاز تشکیل غده ها + آبیاری در آغاز گلدهی و آبیاری کامل در تمام دوره شد بر اساس نیاز آبی گیاه) و عامل دوم عبارت بود از چهار سطح کودی (شاهد بدون کود، کود شیمایی فسفره به صورت کامل بر اساس آزمون خاک، %۵۰ کود شیمیایی + تلقیح بذر با باکتری سودوموناس سویه های ۴۱ و ۱۶۸ و تلقیح بذر با باکتر یهای سودوموناس به تنهایی). نتایج نشان داد تنش کم آبیاری منجر به کاهش قابلیت هضم و انرژی متابولیسمی و افزایش ADF ریشه شلغم می شود ولی تاثیری بر WSC ،CP و خاکستر آن نداشت. بالاترین کیفیت علوفه به لحاظ درصد ماده خشک قابل هضم، ADF و انرژی متابولیسمی ریشه نیز در تیمار کود کامل شیمیایی تولید شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.