مقاله بررسی تغذیه بره موم بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی راس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغذیه بره موم بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی راس دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغذیه بره موم بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی راس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغذیه بره موم بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی راس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغذیه بره موم بر پاسخ ایمنی همورال جوجه های گوشتی راس :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
در گزارشات مختلف افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن با مصرف بره موم ۱تایید شده است . این مطالعه بر روی ۴۸۰ قطعه جوجه گوشتی یکروزه راس با بررسی تاثیر ۶ تیمار ( ۰، ۵۰ ، ۱۰۰ ، ۱۵۰ ، ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی گرم بره موم در کیلوگرم جیره) بر پاسخ ایمنی همورال بمدت ۴۲ روزاجرا شد. واکسیناسیون انجام شده بر علیه بیماری نیوکاسل در ۷ روزگی(زنده B1 ) بصورت قطره چشمی و ۲۳ روزگی (کشته لاسوتا ) بصورتتزریقی می باشد. پاسخ های ایمنی به واکسیناسیون با تعیین عیار پادتن ویژه ویروس نیوکاسل در نمونه های سرم خون پرندگان در ۲۱ و ۴۲ روزگیاز روش ممانعت از هماگلوتیناسیون( ۲(HI ارزیابی شد. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از محلول بره موم در جیره منجر به افزایش عیار آنتیبادی می شود. علتش آن است که فلاونوئیدهای موجود در بره موم از طریق افزایش وزن غدد لنفاوی و بالارفتن میزان سلول های Bو T باعثافزایش عیار پادتن در خون می شوند. بعلاوه، بره موم بدلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهاب مانع از سنتز پروستاگلاندین در بدنشده و در نتیجه باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. در این مطالعه با افزایش مصرف محلول الکلی بره موم عیار پادتن ویژه ویروس نیوکاسل نسبت به گروه شاهد افزایش یافته است و بیشترین مقدار پادتن در پرندگان تغذیه شده با ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی گرم بره موم در کیلوگرم جیره مشاهدهگردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.