مقاله بررسی امکان استفاده از اثرات آللوپاتیکی جو به منظور کنترل علفهای هرز در زراعت عدس و نخود زراعی مطالعه اثر عصاره آبی جو بر جوانه زنی و مراحل رشد اولیه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از اثرات آللوپاتیکی جو به منظور کنترل علفهای هرز در زراعت عدس و نخود زراعی مطالعه اثر عصاره آبی جو بر جوانه زنی و مراحل رشد اولیه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از اثرات آللوپاتیکی جو به منظور کنترل علفهای هرز در زراعت عدس و نخود زراعی مطالعه اثر عصاره آبی جو بر جوانه زنی و مراحل رشد اولیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از اثرات آللوپاتیکی جو به منظور کنترل علفهای هرز در زراعت عدس و نخود زراعی مطالعه اثر عصاره آبی جو بر جوانه زنی و مراحل رشد اولیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از اثرات آللوپاتیکی جو به منظور کنترل علفهای هرز در زراعت عدس و نخود زراعی مطالعه اثر عصاره آبی جو بر جوانه زنی و مراحل رشد اولیه :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

رابطه آللوپاتی می تواند در مدیریت غیر شیمیایی علف های هرز کاربرد زیادی داشته باشد با این حال مواددگر آسیب نباید اثر نامطلوبی بر گیاه زراعی داشته باشد. جو به سبب داشتن دو آلکالوئید گرامین و هوردنین دارای فعالیت دگرآسیبی می باشد. به منظور بررسی اثر آللوپاتی جو بر جوانه زنی و رشد عدس و نخود، آزمایشاتی به صورت طرح کاملاً تصادفی و آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی شیروان در سال ۱۳۸۷ انجام گرفتند. در این مطالعه تیمارها شامل غلظت های صفر،% ۶۰ % و ۸۰ ،%۴۰ ،% ۲۰وعصاره آبی اندام های مختلف برگ، ساقه و ریشه جو بودند. نتایج نشان داد که عصاره آبی اندامهای جو بر درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه عدس اثر معنی داری( P<( 0.05 داشته و با افزایش غلظت عصاره آبی اندامهای جو، جوانه زنی و رشد عدس به طور معنی داری نسبت به تیمار شاهد کاهش یافته است. در حالی که این تیمارها اثر قابل توجهی بر فاکتورهای اندازه گیری شده فوق در نخود نشان ندادند. بنابراین در زراعت عدس، استفاده از بقایای جو به عنوان مالچ به منظور ممانعت از جوانه زنی علف های هرز، اثرات منفی بر جوانه زنی و رشد عدس دارد در حالی که در مورد گیاه نخود محدودیتی وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.