مقاله بررسی اثر عصاره پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عصاره پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عصاره پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عصاره پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عصاره پونه بر عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این تحقیق اثر سطوح مختلف عصاره پونه ( Mentha pulegium ) از خانواده Lamiaceae Labiatae بر روی عملکرد جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت . سه سطح عصاره پونه شامل ۱/ ۰ ، ۲/ ۰ ، ۳/ ۰ درصد به جیره اضافه شد و یک گروه به عنوان گروه شاهدفاقد عصاره در نظر گرفته شد نتایج بدست آمده نشان داد که که سطوح مختلف عصاره پونه بر روی افزایش وزن ، بر سرانه خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی تاثیر معنی داری ندارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.