مقاله تعیین خصوصیات (کمیت و کیفیت) مواد زائد جامد و پتانسیل بازیافت آن؛ اولیه گام در جهت مدیریت مواد زائد در دانشگاه ها (مطالعه موردی دانشگاه تبریز)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین خصوصیات (کمیت و کیفیت) مواد زائد جامد و پتانسیل بازیافت آن؛ اولیه گام در جهت مدیریت مواد زائد در دانشگاه ها (مطالعه موردی دانشگاه تبریز) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین خصوصیات (کمیت و کیفیت) مواد زائد جامد و پتانسیل بازیافت آن؛ اولیه گام در جهت مدیریت مواد زائد در دانشگاه ها (مطالعه موردی دانشگاه تبریز) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خصوصیات (کمیت و کیفیت) مواد زائد جامد و پتانسیل بازیافت آن؛ اولیه گام در جهت مدیریت مواد زائد در دانشگاه ها (مطالعه موردی دانشگاه تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین خصوصیات (کمیت و کیفیت) مواد زائد جامد و پتانسیل بازیافت آن؛ اولیه گام در جهت مدیریت مواد زائد در دانشگاه ها (مطالعه موردی دانشگاه تبریز) :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
مواد زائد جامد یکی از مشکلات جدی محیط زیست در کشورهای د رحال توسعه و توسعه یافته محسوب می شوند . برنامه های جامع مدیریت زائدات جامد یکی از بزرگترین چالشهای توسعه پایدار در پردیس دانشگاه می باشند . یک مولفه اصلی برای دست یافتن به یک پردیس پایدار در دانشگاه مدیریت کارآمد ، کاهش تولید زباله و بازیافت زائدات جامد آن است. برای مدیریت موثر مواد زائد جامدای که در پردیس پایدار دردانشگاه تولید می شوند ضروری است که نوع زائدات و کمیت انها ، منبع تولید این زائدات و فرصتهای ممکن برای کاهش بیشتر تولید و بازیافت آنها را تشخیص داده و شناسایی کنیم . بنابراین اولین مرحله در برنامه های موفق مدیریت زائدات جامد ، تعیین ترکیبات و خصوصیات (کمیت و کیفیت ) این زائدات می باشد. این مقاله گزارشی از مطالعه تعیین خصوصیات زائدات جامد پردیس دانشگاه تبریز است. هدف کلی این مطالعه تعیین کمیت و ترکیبات زائدات تولید شده در تمامی مناطق اصلی فعالیت دانشگاه به منظور ارائه توصیه هایی برای مدیریت زائدات تولید شده در دانشگاه بر اساس استراتژی های کاهش تولید زباله ، بازیافت و کمپوست – سازی و مدیریت پایدار زائدات پردیس دانشگاه می باشد. نتایج حاصله نشان می دهد که در بهار ۱۳۸۹ روزانه ۲/۹ تن زباله در پردیس دانشگاه تبریز می شود که بیش از ۸۶% آن می تواند از طریق برنامه های کاهش ، بازیافت و کمپوست سازی مدیریت شود. مواد قابل کمپوست زائدات پلاستیکی و زائدات کاغذی سه طبقه از مهمترین زائدات دانشگاه برای فعالیت های کاهش تولید زباله ، کمپوست سازی و بازیافت بودند. و سرانجام برخی استراتژیهای مدیریت زائدات تولیدی در دانشگاه تبریز مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.