مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد و کیفیت لاشه درجوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد و کیفیت لاشه درجوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد و کیفیت لاشه درجوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد و کیفیت لاشه درجوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات سطوح مختلف گیاه دارویی گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد و کیفیت لاشه درجوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
این آزمایش جهت ارزیابی اثرات استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی گیاه دارویی کاکوتی بر عملکرد و کیفیت لاشه در جوجه های گوشتی انجام گردید. در این آزمایش تعداد ۳۰۰ قطعه جوجه ی گوشتی سویه ی راس- ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تیمار و ۳ تکرار (هر تکرار دارای ۲۰قطعه جوجه) از سن ۱ تا ۴۲ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل ۱) شاهد (بدون استفاده از گیاه دارویی کاکوتی ۲) حاوی۰/۵ درصد گیاه دارویی کاکوتی ۳) حاوی ۱در صد گیاه دارویی کاکوتی ۴) حاوی ۵/ ۱ درصد گیاه دارویی کاکوتی و ۵) حاوی ۲درصد گیاه دارویی کاکوتی بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی کاکوتی دارای اثرات معنی داری بر عملکرد و صفات لاشه یجوجه هایگوشتی می باشد ( ۰۵ / P<0 ). بر این اساس، بالاترین مقدار خوراک مصرفی روزانه ( ۲۸ / ۸۰ گرم) و کمترین درصد چربی محوطه ی بطنی( ۲/۴۶ ) در گروه آزمایشی ۵، در حالی که بالاترین درصد سینه ( ۴۵ / ۳۶ ) در گروه شاهد حاصل گردیدند. نتیجه گیری می شود که در جوجه های گوشتی استفاده ۲ درصدی از گیاه دارویی کاکوتی اثرات بهتری در بهبود عملکرد و صفات لاشه دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.