مقاله مقایسه کارآئی حذف سموم آفت کش ارگانو فسفزه و کاربامات از محیط های آبی با استفاده از روش اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد توام UV/O3 وماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید (PAC)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کارآئی حذف سموم آفت کش ارگانو فسفزه و کاربامات از محیط های آبی با استفاده از روش اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد توام UV/O3 وماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید (PAC) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کارآئی حذف سموم آفت کش ارگانو فسفزه و کاربامات از محیط های آبی با استفاده از روش اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد توام UV/O3 وماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید (PAC)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کارآئی حذف سموم آفت کش ارگانو فسفزه و کاربامات از محیط های آبی با استفاده از روش اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد توام UV/O3 وماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید (PAC)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کارآئی حذف سموم آفت کش ارگانو فسفزه و کاربامات از محیط های آبی با استفاده از روش اکسیداسیون پیشرفته با کاربرد توام UV/O3 وماده منعقد کننده پلی آلومینیوم کلراید (PAC) :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

انواع گوناگونی از افت کشها ، از جمله آفت کشهای ارگونوکلره ، ارگونوفسفره ، کاربامات ها و پیریتوئیدها جهت مبارزه با آفات گیاهی در کشور مورد استفاده قرار می گیرند . آفت کشها در بین ، مواد آلاینده مقاوم در برابر تجزیه ،محسوب می گردند.ورود این مواد الاینده به منابع تامین آب شرب می تواند اثرات سوئی بر سلامتی انسان و محیط زیست داشته باشد . برای حذف آفت کشها از منابع آبی روشهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در طی سالین اخیر استفاده از روشهای اکسیداسیون پیشرفته جهت حذف سموم استفاده فراوانی پیدا کرده است. همچنین با توجه به اینکه ماده منعقد کننده PAC در تصفیه خانه های آب کاربرد فراوانی پیدا کرده است ، این ماده نیز می تواند در حذف سموم موثر باشد . جهت انجام این پژوهش نمونه های مورد نظر با اضافه نمودن غلظت های مشخصی ( ppm 1 ، ۵ ، ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ ) از سموم مورد مطالعه به آب دیونیز تهیه گردید. نمونه های آماده شده در مراحل جداگانه ، در سیستم ناپیوسته در ph های ۶ ، ۷ ، ۹ و همچنین زمان تماس های ۰/۵ ، ۱ ، ۱/۵ ، ۲ ساعت د رمعرض تماس توام UV/O3 قرار گرفته و د رانتهای هر مرحله راندمان حذف مورد محاسبه قرار گرفت. در پایلوت PAC نیز تاثیر تغییرات غلظت سموم ورودی در محدوده های فوق PAC در محدوده ( ppm 12، ۲۴ ، ۳۶ ) به عنوان عوامل موثر بر کارایی حذف سموم مورد مطالعه قرار گرفت . آنالیز غلظت باقیمانده سموم با استفاده از دستگاه GC/MS/MS و HPLC طبق روش استاندارد انجام شده است .بر اساس نتایج به دست آمده مشخص شد که در روش کاربرد توأم UV/O3 ، با افزایش ph کاهش غلظت سموم و افزایش زمان تماس راندمان حذف افزایش می یابد . و در مورد پایلوت PAC با فازایش PAC مصرفی ، و کاهش غلظت سموم راندمان افزایش می یابد . خمچنین هر دو روش کارایی بالائی جهت حذف هر دو گروه سموم ارگانوفسفره هالوژنه ( کلرپیریفوس) و غیر هالوژنه ( دیازنیون) به میزان بیش از ۸۰% و سم کارباماته ( کارباریل) را به میزا ن بیش از ۹۱۰ % دارا می باشد. د رنتیجه کاربرد این دو روش جهت حذف سموم مورد مطالعه از محیط های آبی پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.