مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی از خصوصیات فیزیکی دانه باقلا سبز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی از خصوصیات فیزیکی دانه باقلا سبز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی از خصوصیات فیزیکی دانه باقلا سبز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی از خصوصیات فیزیکی دانه باقلا سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر رطوبت بر برخی از خصوصیات فیزیکی دانه باقلا سبز :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
اثر محتوای رطوبتی در محدوده ۸/۱۶تا۷۶/۱۲% بر برخی خواص فیزیکی دانههای باقلا سبز بررسی گردید. حجم نمونهها با استفاده از روش جابجایی مایع و ضریب اصطکاک استاتیکی بر روی چهار سطح مختلف با روش سطح شیبدار اندازهگیری شد. رابطه ریاضی بین پارامترهای اندازهگیری شده با محتوای رطوبتی نمونهها و همچنین رابطه بین حجم نمونهها با ابعاد آنها تعیین گردید. با بررسی دادههای بدست آمده معلوم شد که با افزایش محتوای رطوبتی از ۸/۱۶تا۷۶/۱۲% تمام پارامترهای اندازهگیری شده از جمله طول، عرض، ضخامت، سطح تصویر شده، میانگین قطر هندسی، کرویت، وزن هزار دانه و جرم واحد افزایش یافت. با افزایش محتوای رطوبتی در محدوده آزمایش، میزان تخلخل از۸۶/۵۸ به ۴۴/۳ درصد تنزل یافت ولی دانسیته دانه ای دانسیته توده بترتیب از ۰/۸۱۹ تا۱/۲۶گرم برسانتی متر مکعب ۰/۱۱تا۰/۵۴ گرم بر سانتیمترمکعب افزایش یافت. همچنین ضریب اصطکاک استاتیکی با افزایش محتوای رطوبتی برای سطوح مختلف افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.