مقاله بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر رطوبت بر سرعت حد دانه در چند رقم متداول شلتوک برنج در استان گیلان :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

سرعت حد دانه یکی از ویژگیهای آئرودینامیکی دانه میباشد که در طراحی ماشینهای مربوط به انتقال، جداسازی مخلوطی از مواد نقش اساسی ایفا میکند. در این تحقیق این عامل در سه رقم شلتوک برنج (خزر، هاشمی و هیبرید بر حسب محتوای رطوبت دانه ( ۱۰و۱۴و۱۸و۲۲%w.b به روش تئوری محاسبه شد و سپس مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که رقم هاشمی و هیبرید بترتیب از بیشترین ۱۰/۸۳۲m/s و کمترین ۹/۸۱۶m/s مقدار میانگین سرعت حد دانه برخوردارند. با تغییر محتوای رطوبت دانه از ۱۰ الی ۲۲%w.b میانگین سرعت حداز ۹/۲۲۸m/s به ۱۱/۳۳۶m/s افزایش معنی داری داشت بیشترین مقدار میانگین سرعت حد ۱۲/۲۴۵m/s )در آزمایشاتی با رقم هاشمی با محتوای رطوبتی ۲۲%w.b و کمترین مقدار آن ۹/۱۲۸m/s) در حالتی بدست آمده است که آزمایشات با رقم خزر با محتوای رطوبتی ۱۰% w.b. انجام شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.