مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تمپرینگ دو مرحله ای برروی خواص مکانیکی و ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دراین تحقیق به بررسی اثر تمپرینگ دومرحله ای بر روی خواص مکانیکی کشش ، ضربه و نیز ساختار میکروسکپی فولاد ساختمانی دوفازی شده باترکیب C0.17%-Si0.41%-Mn1.24% پرداخته شده است. برای رسیدن به ساختار دوفازی فریتی مارتنزیتی ازعملیات آنیل میان بحرانی مستقیم ، در دمای میان بحرانی ۷۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه و سرد کردن سریع در آب استفاده شد .سپس تمپرینگ دومرحله ای در دماهای C 350° و ۲۵۰°C و ۱۵۰°C و ۴۵۰°C به مدت ۳۰ دقیقه در هرمرحله وسردکردن نمونه ها در هوا صورت گرفت .آزمون کشش دردمای محیط، آزمون ضربه در دماهای مختلف و نیز بررسی های ساختاری توسط میکروسکپ نوری و الکترونی روبشی (SEM) بر روی نمونه ها انجام شد . نتایج نشان داد که با افزایش دمای تمپرینگ ،پارامترهای کششی ازدیادطول وکاهش سطح مقطع افزایش واستحکام کششی نهایی کاهش یافته ولی استحکام تسلیم تغییر محسوسی نداشته است .بررسی رفتارضربه این نمونه ها در سه دمای (۲۰+ و ۲ و ۲۰-) درجه سانتی گراد حاکی از آن است که با افزایش دمای تمپرینگ تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد و در هر سه دمای آزمون ضربه ،استحکام ضربه ومیزان گستردگی عرضی روند افزایشی کندی داشته ولی در دمای تمپرینگ ۴۵۰ درجه سانتی گراد افزایش قابل توجهی یافته است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.