مقاله بررسی تشکیل تری هالومتان ها و روش های حذف و جداسازی از آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تشکیل تری هالومتان ها و روش های حذف و جداسازی از آب آشامیدنی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تشکیل تری هالومتان ها و روش های حذف و جداسازی از آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تشکیل تری هالومتان ها و روش های حذف و جداسازی از آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تشکیل تری هالومتان ها و روش های حذف و جداسازی از آب آشامیدنی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در طی فرآیند میکروب زدایی آب آشامیدنی توسط کلر ، به واسطه واکنش بین کلر و ترکیبات آلی حاضر در آب ، موادی تشکیل می شوند که به DBP1 ها معروف هستند. DBP ها خطر ابتلا به بیماری های سرطانی را در جوامع بشری افزایش می دهند. از مهم ترین گونه های DBP ها ، تری هالومتان ها (THMs2) هستند . با توجه به استانداردهای سخت گیرانه ای که از سوی موسسات کنترل کیفیت آب اعمال می شود ، ضرورت یافتن روشی برای جداسازی این ترکیبات افزایش یافته است . در این مقاله پس از معرفی THM ها و عوامل موثر بر تولید آن ها ، روش های متداولی که توسط محققان مختلف جهت حذف THM ها ارائه شده ، نیز بیان شده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.