مقاله خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص برشی و خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

هدف از این تحقیق محاسبه استحکام برشی، انرژی برشی ویژه، مدول الاستیسیته، استحکام خمشی و انرژی خمشی شاخه درختان آلبالو و گردو و نیز بررسی تاثیر سرعت تیغه برش بر خواص مکانیکی این دو محصول بود آزمایشات در سرعتهای بارگذاری ۲۰ ۳۰ و ۴۰ میلیمتر بر دقیقه و در دو سطح رطوبتی ۵۰ A) و ۲۴۳۲ B) درصد بر پایه تر برای شاخههای آلبالو و ۵۴۷۲ A) و ۳۹۹ B) درصد بر پایه تر برای شاخههای گردو انجام شد نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش سرعت برشی از ۲۰ به ۴۰ میلیمتر بر دقیقه استحکام برشی و انرژی برشی ویژه برای هر دو شاخه در هر دو سطح رطوبتی بهطور خطی کاهش یافت. با توجه به نتایج بهدست آمده در هر دو شاخه سطح رطوبتیA استحکام برشی و انرژی در واحد سطح برش بیشتری نسبت به سطح رطوبتیB داشت. نتایج آنالیز واریانس و آزمون دانکن نشان داد که تغییر سرعت خمشی تاثیر معنیداری بر استحکام خمشی، انرژی خمشی و مدول الاستیسیته در سطح احتمال ۵ درصد نداشت. این در حالی است که قطر شاخه تاثیر معنیداری در سطح احتمال ۵ درصد بر مدول الاستیسیته داشت، بهطوری که با افزایش قطر شاخه (آلبالو و گردو) در هر دو سطح رطوبتی مقدار مدول الاستیسیته کاهش یافت. مقادیر استحکام خمشی، انرژی خمشی و مدول الاستیسیته در سرعت- های بارگذاری مختلف و در دو سطح رطوبتی برای هر دو ساقه مورد آزمایش تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.