مقاله فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند خشک شدن انگور بیدانه سفید در دمای دو مرحله ای :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

دراین تحقیق تاثیر دمای دو مرحله ای و همچنین روش آماده سازی محصول برروی زمان و آهنگ خشک شدن انگور بیدانه سفید مورد بررسی قرارگرفت خشک شدن به دو صورت انجام گرفت یکی با دمای ثابت ۵۰و۶۰و۷۰و۸۰ درجه سانتیگ راد و دیگری با دمای دو مرحله ای برای انجام کار نمونه ها تحت دمای ۸۰ درجه سانتی گراد قرارگرفته و پس از رسیدن رطوبت محصول به ۵۰درصد دما به ۵۰و۶۰و۷۰درجه سانتیگراد کاهش پیدا کرد روش آماده سازی محصول نیز درچهارسطح بدون آماده سازی آماده سازی با آب داغ آماده سازی با کربنات پتاسیم ۵،%و۰/۴% روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم ۰/۵% انجام گرفت نتایج بدست آمده نشان داد که پارامترهای دما و آماده سازی محصول اثرات معنیداری برزمان و متوسط آهنگ خشک شدن دارند. زمان خشک کردن انگور با دمای دو مرحله ای نسب به خشک کردن با دمای ثابت کمتر شده و دربعضی از آماده سازی ها تا ۶۱ درصد کاهش می یابد بیشترین و کمترین انرژی فعالسازی نیز بهترتیب بین ۴۰۶۵/۶ و ۳۰۱۵/۸ کیلوژول برکیلوگرم تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.