مقاله کاربردخواص مهندسی تمشک ایرانی درفرآیند پس از برداشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربردخواص مهندسی تمشک ایرانی درفرآیند پس از برداشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربردخواص مهندسی تمشک ایرانی درفرآیند پس از برداشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربردخواص مهندسی تمشک ایرانی درفرآیند پس از برداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربردخواص مهندسی تمشک ایرانی درفرآیند پس از برداشت :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

طراحی خطوط فرآوری محصولات کشاورزی و ماشین های مربوطه وابسته به اطلاع از خواص مهندسی هر محصول می باشد دراین تحقیق خواص فیزیکی مشخصه های رنگ وخواص تغذیه ای تمشک ایرانی مورد مطالعه قرارگرفت ضریب اصطکاک استاتیکی تمشک روی چوب استیل و گالوانیزه به ترتیب برابر ۲۲/۴و۳۰/۶ و۲۶ درجه اندازه گیری شد زاویه قرارگیری و کرویت تمشک نیز به ترتیب برابر ۷۳/۵ درجه و ۶/۶±۹۲/۵۶ درصد بدست آمد زاویه قرارگیری و کرویت نمونه ها فاکتور مهمی درطراحی سیستم های جابجایی با استفاده از ناودانی ها می باشد سطح ناودانی ها باید از ماده ای انتخاب شود که تمشک دارای کمترین ضریب اصطکاک استاتیکی روی آن باشد. مقادیر دانسیته حقیقی دانسیته ظاهری و تخلخل تمشک به ترتیب برابر با ۱۰۴۳/۶۱ و۴۹۱/۹۳ کیلوگرم برمترمکعب و ۵۲/۸۶ درصد بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.