مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی چهار رقم انگورVitis viniferaتحت شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی چهار رقم انگورVitis viniferaتحت شوری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی چهار رقم انگورVitis viniferaتحت شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی چهار رقم انگورVitis viniferaتحت شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی چهار رقم انگورVitis viniferaتحت شوری :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

اثر شوری روی برخی پارامتر های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی چهار رقم انگور(Vitis vinifera تحت شرایط گلخانه ای بررسی شد. گیاهان در ماسه و پرلیت به نسبت ۱:۱ تا زمان ریشه زایی رشد کردند و بعد به محیط هیدروپونیک حاوی محلول غذایی هوگلند هوادهی شده انتقال یافتند. گیاهان به مدت ۱۳ روز با غلظت های( ۵۰ و ۱۰۰ ،۲۵ و۰، NaCl mM) تیمار شدند. در پایان دوره تیمار طول اندام هوایی و ریشه، پتانسیل آب برگ و میزان مالون دی آلدئید در اندام هوایی اندازه گیری شد. تیمارNaCl باعث مهار رشد شد. میزان پتانسیل آب نیز تحت شوری کاهش یافت در حالیکهمیزان مالون دی آلدئید در مقایسه با گیاهان شاهد افزایش یافت. در بین ارقام انگور مطالعه شده، رقم ریش بابا و صاحبی میزان پتانسیل آب بیشتر ومالون دی آلدئید کمتر نسبت به سایر واریته ها داشتند. یعنی رقم ریش بابا وصاحبی مقاومتر و ارقام دسترچین وکشمشی حساستر بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.